Blog

Oslavujme ženy každý deň! Pošlite im darček so zľavou a s láskou

4. 3. 2024, 8:11

Marec je považovaný za mesiac histórie žien a patrí taktiež oslave Medzinárodného dňa žien. V Packete oceňujeme nesmiernu výnimočnosť žien každý deň 🥰. Že ako? Našimi službami sa im snažíme zjednodušiť život, našimi akciami im ho chceme zasa o trošku spríjemniť. A najlepšie všetko toto dohromady 🥰. To je cieľom našej najnovšej zľavy na posielanie, ktorá je venovaná práve ženám a pre ženy!

Máte vo svojom živote výnimočnú ženu, ktorú by ste chceli v marci osláviť? Pošlite jej prekvapenie, teraz ešte výhodnejšie. Každá žena je výnimočná – stará mama, mama, manželka, snúbenica, priateľka, sestra a či kamarátka, dajte jej vedieť, že vám na nej záleží.

Čo poslať a prečo cez Packetu? 

🎁 Darček či krabica spomienok pre výnimočnú ženu.

👼 Veci po deťoch! Posuňte ich novým majiteľom.
📚 Dajte veciam druhú šancu. Nepotrebné veci zabaľte a pár klikmi odošlite.

🎨 Ak tvoríte, svoje diela jednoducho pošlete cez našu appku.

 

 

Nečakajte v rade. Ušetrený čas venujte svojim blízkym.

🌿 Buďte ekologickí – posielajte cez Z-BOX, ktorý nájdete na každom rohu.

💸 So špeciálnou zľavou ušetríte na odosielaní.

🛒 Na našich výdajných miestach odošlete balík a môžete si nakúpiť.

 

Podmienky akcie

Zľava na odosielanie zásielok trvá do 17.3.2024. So zľavovým kódom PRVAZENA budete mať prvé odoslanie zásielky len za 1 cent. Ak ste už v minulosti využili odosielanie zásielok cez našu appku, nezúfajte. S promo kódom ZENA10 môžete posielať všetky ďalšie zásielky počas trvania akcie so zľavou 10%. Uplatnenie zľavového kódu je jednoduché. Stačí ho uplatniť v poslednom kroku pri vytváraní zásielky priamo v appke. Nezmeškajte túto príležitosť a oslávte s nami ženskosť ešte dnes!

Pridajte sa k nám a oslávte výnimočnosť žien spoločne s nami. Dajte svojej výnimočnej žene vedieť, že je pre vás dôležitá a má vo vašom srdci čestné miesto. Pošlite jej svoj obdiv, uznanie, vďačnosť alebo lásku cez Packetu. 

Mohlo by vás tiež zaujímať


Zdieľať:

Rubriky