Blog

Ako poslať balík cez Packetu

10. 11. 2023, 12:21

Pošlite zásielku jednoducho a rýchlo cez mobilnú aplikáciu

Máme pre vás skvelú správu! Ak potrebujete poslať balík, nemusíte sa stresovať dlhým čakaním v rade, či vypisovaním podacích lístkov a adresných štítkov. S mobilnou aplikáciou Packeta je to jednoduché, rýchle, prehľadné a za výhodnú cenu. Váš balík vieme doručiť už do druhého dňa na jedno z 3000+ výdajných miest a Z-BOXov, alebo pohodlne kuriérom až domov. V tomto článku vám poradíme, ako na posielanie zásielok komukoľvek v rámci Slovenska, Česka, Maďarska či Rumunska!

Detailný fotografický záber na mobilný telefón v ruke, na ktorého displayi sa nachádza hlavná stránka mobilnej aplikácie Packeta. S ňou pošlete balík hocikomu, s doručením na tri spôsoby - doručenie na adresu, doručenie na výdajné miesto a do samoobslužného Z-BOXu.

Ako poslať balík cez appku

Posielanie s Packetou je jednoduché – stačí si stiahnuť našu appku a začať posielať. Zásielku vytvoríte priamo v mobile, nech už sa nachádzate kdekoľvek.

1. Stiahnutie a inštalácia mobilnej aplikácie Packeta

Prvým krokom je stiahnutie aplikácie z oficiálneho obchodu s aplikáciami vo vašom mobile.

2. Registrácia a prihlásenie do účtu

Po inštalácii aplikácie je potrebné zaregistrovať a prihlásiť do vášho účtu Packeta.

3. Vytvorenie zásielky a vyplnenie potrebných údajov

Následne jednoducho kliknite na "Odoslať zásielku". Vyplníte potrebné údaje - to zahŕňa adresu odosielateľa, adresu príjemcu a ďalšie relevantné informácie.

4. Výber spôsobu doručenia balíka

Zvolíte si cieľovú adresu na doručenie - výdajné miesto alebo Z-BOX, prípadne doručenie kuriérom na adresu.

Pred odoslaním balíka ho nezabudnite správne zabaliť a zabezpečenie vhodný obalový materiál tak, aby zásielka dorazila príjemcovi v bez poškodenia. Ako na to sa dočítate TU.

Posielajte cez Z‑BOX alebo výdajné miesto

Zásielku stačí zaniesť na ktorékoľvek podacie miesto Packety, ktoré sa nachádzajú takmer na každom rohu. Zoznam všetkých výdajných miest a Z-BOXov nájdete TU.

Odniesť balík na výdajné miesto

Zásielku s vygenerovaným podacím heslom z našej appky Packeta odovzdáte obsluhe prevádzky.

Zásielku vložiť do Z-BOX

Na balík napíšete appkou vygenerované podacie heslo a vložíte ho do jednej zo schránok Z-BOXu.

A máte hotovo! O zvyšok sa už postaráme my. V mobilnej aplikácií potom sledujete cestu vašej zásielky. Okrem toho v nej nájdete aj prehľad všetkých vašich poslaných balíkov, či tých, ktoré sú na ceste k vám.

S Packetou balíky posielate na Slovensko aj do zahraničia

Potrebujete niečo poslať do zahraničia? Žiaden problém! S Packetou posielajte zásielky za výhodné ceny komukoľvek v rámci týchto krajín : 

Slovensko

Česko

Maďarsko

Rumunsko

Chcete balík poistiť alebo zásielku poslať na dobierku?

Radi by ste posielali balík na dobierku, alebo zásielku poistili? S aplikáciou Packeta je možné aj to! Pri vypĺňaní údajov o zásielke stačí zakliknúť možnosť dobierky/poistenia, zadať požadované sumy a je to! Cenník doplnkových služieb nájdete TU.

A ako vašu zásielku doručíme?​

Nie je potrebné poznať adresu príjemcu, zásielku je možné poslať na ktorékoľvek z 3000+ výdajných miest a Z-BOXov v jeho okolí. V ponuke máme aj služba Packeta Domov, s ktorou vaše zásielky doručíme kuriérom priamo na adresu.

Doručenie na výdajné miesto
Doručenie do samoobsluýného Z-BOXu
Doručenie kuriérom na adresu - Packeta Domov
Fotografia kuriéra spoločnosti Packeta oblečeného vo firemnom červenom tričku, s červenou šiltovkou na hlave. V ruke drží mobilný telefón a balík, ktorý ide práve doručiť. Balík bol poslaný cez mobilnú aplikáciu Packeta.

Tak už žiadne podacie lístky alebo adresné štítky. Poslanie zásielok nezaberie viac ako minútu – je to jednoduché a pohodlné. Preto neváhajte a pošlite balík cez Packetu už dnes!

Vaša Packeta 📦


Zdieľať:

Rubriky