Blog

Ako funguje aplikácia Packeta

20. 5. 2024, 6:58

Našu appku hodnotia samotní užívatelia veľmi pozitívne. Umožňuje totiž nie len vyzdvihnutie a podanie, ale taktiež aj zdieľanie zásielok, predĺženie úložnej doby alebo platbu dobierky. Zaplatiť v aplikácii je možné cez platobnú bránu alebo natívne platobné metódy ApplePay a GooglePay.

Čo všetko vie naša appka?

  • otvorenie schránky Z-BOXu
  • odosielanie zásielok
  • vyzdvihnutie zásielok
  • prehľad zásielok
  • mapa výdajných miest
  • vyladené notifikácie
  • predĺženie úložnej doby

Otvorenie schránky Z-BOXu

K otvoreniu schránky Z-BOXu, keď vyzdvihujete zásielku, stačí mať pripojenie k internetu, zapnutý Bluetooth a polohové služby (GPS).

Odosielanie zásielok

Odoslať zásielku môžete na našich podacích miestach prípadne cez Z-BOX. Zásielku najprv podáte na pár kliknutí v aplikácii Packeta a následne vyberiete miesto, odkiaľ ju chcete poslať.

Vyzdvihnutie zásielok

V našej appke nájdete heslo na prevzatie zásielky. Pokiaľ je zásielka uložená v Z-BOXe, môžete ju vyzdvihnúť jednoducho pomocou jedného tlačidla.

Vrátenie zásielok

Vďaka našej appke môžete pomocou niekoľkých kliknutí vrátiť zásielku odosielateľovi. Podrobný návod, ako na to, nájdete na našom blogu.

Prehľad zásielok

V sekcii Zásielky sa vám zobrazia všetky aktuálne doručované zásielky. Keď kliknete na sekciu Profil a v Užívateľskom nastavení zvolíte Archív zásielok, zobrazia sa vám všetky prijaté a odoslané zásielky.

Mapa výdajných miest

Keď kliknete na sekciu Pobočky, zobrazí sa vám mapa výdajných miest. Môžete v nej filtrovať miesta, kde je možná platba kartou, bezbariérový prístup, podávať zásielky a iné.

Vyladené notifikácie

O pohybe vašej zásielky vás pravidelne informujeme prostredníctvom notifikácií. Vďaka nim môžete sledovať cestu každej zásielky.

Predĺženie úložnej doby

Vďaka našej appke jednoducho predĺžite úložnú dobu zásielky. Pri zásielke kliknite na tri červené bodky a potom na voľbu Predĺžiť.

Nemáte ešte našu appku v mobile? Stiahnite si ju a majte Packetu neustále vo vrecku!

Nezabudnite si prečítať...


Zdieľať:

Rubriky