Blog

Diaľka nerozhoduje. Cez appku Packety pošleš lásku na Valentína kamkoľvek

31. 1. 2024, 9:59

Valentín je už skoro za dverami. Chystáte sa na Valentína ❤️ obdarovať svoju polovičku, potešiť svojich kamošov či rodičov, ale delí vás medzi sebou diaľka? Nezúfajte. S nami im pošlete balík a ešte k tomu aj výhodnejšie.

Pošlite svojej milovanej osobe darček cez Packetu. Ak cez našu appku posielate po prvý krát, použite zľavový kód PRVALASKA a odoslanie zásielky máte len za 1 cent. Ak už naše služby využívate, stačí zadať promo kód LASKA a získate zľavu 10%.

Ak ste cez appku Packety ešte nikdy zásielku neposielali, nezúfajte. Odosielanie cez appku je jednoduché a intuitívne. Appka je navrhnutá tak, aby samotné odosielanie balíkov bolo pre každého jednoduché a rýchle. Stačí niekoľko kliknutí na telefóne, aby ste vytvorili zásielku, sledovali jej stav a vedeli, aké sú aktuálne informácie o doručovacom čase. Vyberte si tú najvhodnejšiu možnosť doručenia – na výber máte viacero možností.

Podmienky akcie

Valentínska akcia trvá do 18.2.2024. Zľava platí len v rámci Slovenska. Promo kód PRVALASKA je možné použiť iba raz, na prvú zásielku odoslanú prostredníctvom appky Packeta. Zľavový kód LASKA je možné použiť neobmedzene v čase trvania akcie na všetky zásielky 🎁. Kód so zľavou je potrebné vložiť v poslednom kroku pri vytváraní zásielky v appke.

Po zaplatení zásielky ju môžete odniesť na najbližšie podacie miesto alebo ju umiestniť do jedného z našich samoobslužných Z-BOXov.

Nezabudnite tento deň plný lásky osláviť s osobou, ktorú milujete, alebo s ľuďmi, na ktorých vám záleží. Dajte im vedieť, že na nich myslíte, máte ich vo svojom srdci. Pošlite im darček, nech sa už nachádzajú kdekoľvek! S našou valentínskou akciou nielen potešíte svojich blízkych, ale ušetríte aj na odoslaní.

Mohlo by vás tiež zaujímať


Zdieľať:

Rubriky