Blog

Školský rok už klope na dvere! Privítajte ho posielaním so zľavou

21. 8. 2023, 6:56

Klop, klop! Kto tam? No predsa školský rok! Je to tak, školský rok už pomaly ale isto klope na dvere. A to znamená ďalšie nákupy nových pomôcok do školy, ktoré si viete zaobstarať aj výhodným a ekologickejším spôsobom z druhej ruky. A preto tu máme pre vás ďalšiu z našich skvelých zliav na posielanie! 🙌

Či už teda plánujete svoje nákupy školských potrieb zrealizovať na online bazároch alebo len potrebujete niečo poslať, využite našu zľavu a posielajte ešte výhodnejšie. Stačí si len stiahnuť našu mobilnú aplikáciu Packeta 📱, vyplniť všetky potrebné informácie, vhodne zásielku zabaliť a odniesť ju na jedno z našich výdajných miest, či dokonca do samoobslužných Z-BOXov, cez ktoré sa zásielky dajú už aj posielať!

Nezabudnite v našej appke v poslednom kroku vyplniť potrebné informácie o zásielke a uplatniť v ňom zľavový kód SKOLA10. Ten vám zabezpečí skvelú zľavu 10% na každú z vašich zásielok.

Ak však s Packetou posielate úplne prvýkrát, bude vás to stáť len 1 cent! Chceme, aby ste si našu skvelú službu posielania zásielok mohli jednoducho a pohodlne vyskúšať!  Na zásielku za 1 cent je potrebné použiť zľavový kód v znení SKOLA1.

Podmienky akcie

Výhodná ponuka na posielanie so zľavou trvá do 3. 9. 2023 a platí len v rámci Slovenskej republiky. Zľavový kód SKOLA1 môžete použiť iba raz (na úplne 1. zásielku posielanú cez našu appku), ale kód SKOLA10 je možné využívať neobmedzene v čase trvania zľavovej akcie.

Vybavte svoje deti na nový školský rok a využite pri tom našu skvelú ponuku ešte dnes!

Vaša Packeta 🎒📚

Už ste čítali o...?


Zdieľať:

Rubriky