Blog

Packeta prekročila hranicu 500 zamestnancov a stále naberá ďalších

10. 10. 2022, 8:07

V septembri sme dosiahli ďalší krásny míľnik. Počet zamestnancov prekročil hranicu 500. Skvelú firmu tvoria skvelí ľudia a my sa tešíme, že sa naša Packeťácka rodina každým dňom rozrastá o ďalších členov.

Z nuly na 500! A nespomaľujeme.

Hnacím motorom našej Packeta rakety boli, sú a vždy budú ĽUDIA. Sme jedna veľká rodina, ktorá vždy drží pri sebe. Na začiatku nás bolo len zopár. Prešlo 8 rokov a je nás viac než 500. Nedávno dosiahnutý míľnik je oslavou rastu, rozvoja, inovácii, hľadania a nachádzania potenciálu, ako aj talentov v podobe nadšených ľudí, ktorí si pre svoju prácu vybrali práve našu červenú farbu.

Za posledný rok sme narástli o 150%. Prepravili sme raz toľko zásielok, ako v predchádzajúcom roku. Na trh prinášame slobodu v doručovaní a to vďaka našim skvelým produktom a službám. A aby sme stále napredovali, potrebujeme ďalších šikovných a odvážnych ľudí. Takých, ktorí sa neboja výziev a budú s nami ťahať za jeden „povraz“.

„Aktuálne máme viac ako 500 kmeňových zamestnancov. Stali sme sa tak najväčším súkromným zamestnávateľom v doručovaní pre internetové obchody na Slovensku.“
Petra Matejíčková
Head of HR

Do sezóny aj na stálo

Do nášho rozrastajúceho tímu stále hľadáme nových kolegov. Hľadáme nielen kmeňových zamestnancov, ale aj agentúrnych pracovníkov. Vítaní sú skladníci, vedúci zmeny ale aj rôzni špecialisti.

A čo im v Packete ponúkneme?

Nekončiaci zoznam benefitov:

  • vždy plné bruško, na stravu prispievame na rámec zákona
  • dovolenka navyše
  • bezplatné na mieru šité vzdelávanie a rozvoj
  • bezplatné hodiny angličtiny
  • chill-out a a ping-pong zóna
  • odmeňujeme dobré nápady
  • ovocné dni

A takto by sme pokračovali a pokračovali…

Okrem systematickej práce s mladými absolventami, verifikačného programu pri zmene pozície a otvoreniu logistickej akadémie, vytvárame našim zamestnancom priaznivé pracovné podmienky. Dôkazom toho je aj naše druhé miesto v ankete o Najzamestnávateľa v segmente doprava a logistika za rok 2021.

Aj tento rok sa uchádzame o víťazstvo v ankete Najzamestnávateľ za rok 2022 a veríme, že sa aj vďaka vám spoločne prepravíme do cieľa aj tento rok ❤. Hlasujte za Packetu v ankete Najzamestnávateľ ✨.


Zdieľať:

Rubriky