Blog

Packeta získala druhé miesto v ankete o Najatraktívnejšieho zamestnávateľa v kategórii Doprava a logistika

28. 1. 2022, 12:33

Prestížna anketa Najzamestnávateľ 2021, ktorú vyhlasuje spoločnosť Profesia už desiaty rok, pozná víťazov. V silnej konkurencii Packeta obstála a získala druhé miesto v oblasti Doprava a logistika.

Packeta sa ankety zúčastnila tretíkrát, pričom sa vždy umiestnila na Top 3 priečkach.  Po treťom a prvom mieste, si tentoraz prevzala krásne druhé miesto. Druhé miesto nás veľmi potešilo, najmä preto, že o ňom rozhodla hlasujúca široká verejnosť. Je to odrazom toho, že sú u nás zamestnanci spokojní a že nás považujú za stabilného a dôveryhodného zamestnávateľa. Ukazuje nám to, že kráčame správnym smerom a motivuje nás to neustále sa zlepšovať,“ uviedla Petra Matejíčková, Head of HR Packety na Slovensku.

Do celoslovenskej ankety o najatraktívnejšieho zamestnávateľa, ktorú vyhlasuje prestížny pracovný portál Profesia, sa tento rok zapojilo rekordných 86 420 respondentov. Tí si volili víťazov  v desiatich kategóriách z celkového počtu 240 nominovaných firiem. Víťazstvo v kategórii Doprava a logistika za rok 2021 získala Národná diaľničná spoločnosť. V tesnom závese za ňou bola Packeta, ktorá sa ako jediná z prepravných spoločností umiestnila na stupňoch víťazov. Na treťom mieste skončila Železničná spoločnosť Slovensko, a.s..  Ďakujeme všetkým hlasujúcim a víťazom gratulujeme.

Packeta na slovenskom trhu začínala pred 8 rokmi. Postupne sa vypracovala na lídra v doručovaní na výdajné miesta, ktorých má aktuálne spolu so Z-BOXmi takmer 1800. Akvizíciou kuriérskej spoločnosti Remax Courier Service spustila službu doručenie na adresu vo vlastnej réžii a spojila dve odlišné firemné kultúry. Aktuálne Packeta zamestnáva takmer 480 zamestnancov.


Zdieľať:

Rubriky