Blog

Netlačte veci do kufra, pošlite ich cez appku so zľavou!

24. 7. 2023, 6:28

Neexistuje lepší čas na výlet, ako počas leta! Pri letných dobrodružstvách sa však môže stať čokoľvek a treba byť pripravený na všetko. Čo to znamená? Plný kufor oblečenia do každého počasia, k tomu topánky, kozmetika, knihy, hry, športové náčinie, no kam to všetko pomestíte? Nemusíte to všetko ťahať so sebou. Dajte kufru vydýchnuť a časť vecí si pošlite priamo do cieľa cez našu mobilnú aplikáciu Packeta. S našou aktuálnou zľavou ešte aj ušetríte.  

Ak je váš kufor plný na prasknutie a nie je v ňom už miesto pre vaše turistické topánky, či rozčítanú napínavú knihu a dokonca sa tam nezmestí ani obľúbený plyšák vašej dcérky, máme pre vás riešenie. Packeta vám pomôže všetko doručiť rýchlo, spoľahlivo a teraz aj za výhodnejšiu cenu! Vďaka našej mobilnej aplikácií Packeta 📱si môžete poslať veci, ktoré sa do kufra už nezmestili, kamkoľvek na Slovensko. 

Toto leto na vás žiadne dobrodružstvo nečaká? Naša zľavová ponuka platí pre všetkých bez ohľadu na to, či plánujete vyraziť na dovolenku alebo radšej ostanete doma pred televízorom. So zľavou môžete poslať akúkoľvek zásielku. Stačí ju odniesť na jedno z našich výdajných miest, či dokonca do samoobslužných Z-BOXov, cez ktoré sa zásielky dajú aj posielať!

Nezabudnite v appke v poslednom kroku vyplniť informácie o vašej zásielke a uplatniť zľavový kód KUFOR10, ktorý vám zabezpečí skvelú zľavu 10% na každú z vašich zásielok.

Ak však s Packetou posielate úplne prvýkrát, bude vás to stáť len jeden-jediný cent! Chceme, aby ste si našu skvelú službu posielania zásielok mohli jednoducho a pohodlne vyskúšať!  Pre zásielku za cent je potrebné použiť zľavový kód v znení KUFOR1.

Podmienky akcie

Špeciálna akcia trvá do 6. 8. 2023 a platí len v rámci Slovenska. Zľavový kód KUFOR1 môžete použiť iba raz (na úplne prvú zásielku posielanú cez appku), ale kód KUFOR10 môžete používať neobmedzene v čase trvania akcie.

Či už ste pripravení na letné dobrodružstvo, alebo len hľadáte spôsob, ako ušetriť na posielaní, Packeta je tu pre vás. Tak neváhajte a využite túto špeciálnu akciu ešte dnes!

Vaša Packeta🧳🛫

Mali ste tušenie, že máme aj...?


Zdieľať:

Rubriky