Blog

Letné novinky v našej appke!

4. 7. 2023, 9:29

Tento mesiac pribudlo v mobilnej aplikácii Packeta niekoľko nových funkcií! Pridali sme prepracovanejšie filtrovanie výdajných miest, informácie o kapacite našich Z-BOXov alebo možnosť ohodnotiť kamenné výdajné miesto. Zaregistrovali ste už niektorú z týchto vymakaných noviniek?

Čo je nové v aplikácií Packeta?

1. Možnosť filtrovania výdajného miesta

Potrebujete doručiť zásielku na výdajné miesto, ktoré je otvorené v nedeľu a umožňuje platbu kartou? Hľadáte najbližšie podacie miesto na odoslanie zásielky alebo potrebujete nájsť výdajné miesto, ktoré je bezbariérové? Stačí kliknúť na príslušné filtre. Odteraz si môžete priamo v aplikácii vybrať miesto doručenia jednoduchou voľbou filtrov.

Ako na to?
  1. Kliknite na položku Pobočky v spodnom menu.
  2. Kliknite na červené tlačidlo Filtre.
  3. Vyberte požiadavky a potvrďte kliknutím na tlačidlo Hotovo.

2. Zobrazenie kapacít Z-BOXov

Túto novinku ocenia všetci milovníci doručovania do samoobslužných Z-BOXov! Vedľa údajov o zvolenom Z-BOXe teraz nájdete informácie o aktuálne dostupných schránkach s voľnou kapacitou. V prehľade výdajných miest je tak červeným textom zvýraznené, či je Z-BOX aktuálne plný. Túto funkciu oceníte aj pri odosielaní zásielky cez Z-BOX, kedy je dobré vedieť, či je aktuálne schránka potrebnej veľkosti voľná.

Ako na to?
  1. V spodnej ponuke kliknite na položku Pobočky.
  2. Na karte Filtre vyberte možnosť Z-BOX.
  3. Vyberte Z-BOX, ktorý máte k dispozícii, a kliknite naň.
  4. V podrobnostiach o Z-BOXe (v časti Aktuálna dostupnosť schránky)  nájdete informácie o kapacite.

3. Hodnotenie výdajných miest

Nechali ste si doručiť zásielku na kamenné výdajné miesto? Dajte nám vedieť, čo si o ňom myslíte. Môžete ohodnotiť rýchlosť a prístup personálu, či pridať tip, čo by sme mali na našich službách skvalitniť. Veľmi vám ďakujeme za vašu spätnú väzbu, ktorá nám pomáha napredovať a zlepšovať naše služby k vašej spokojnosti.

Ako na to?
  1. Výzva na hodnotenie výdajného miesta sa zobrazuje priamo na hlavnej stránke aplikácie (nie po každom vyzdvihnutí na príslušnom výdajnom mieste, ale na základe algoritmu).
  2. Hneď na prvom mieste sa zobrazí táto možnosť v prípade, že algoritmus vyhodnotí, aby ste dané miesto ohodnotili.
  3. Ak sa rozhodnete možnosť hodnotenia nevyužiť, upozornenie po 3 dňoch samo zmizne.

Vedeli ste, že...


Zdieľať:

Rubriky