Blog

Príliv zliav je tu! Naskočte na vlnu posielania so zľavou

7. 8. 2023, 7:18

Vlna letných zliav je tu a my sme pripravení vám ju priplaviť priamo do vašich rúk! Preto s radosťou oznamujeme, že sme spustili ďalšiu zľavovú akciu v našej mobilnej appke Packeta, ktorá vám umožní posielať svoje zásielky s úžasnou 10% zľavou! Preto neváhajte, naskočiť na túto vlnu výhodného posielania a využite skvelú príležitosť ušetriť pri každej poslanej zásielke.

Či už pripravujete darček pre svojich blízkych, podnikáte, alebo jednoducho potrebujete zásielky doručiť rýchlo a spoľahlivo, táto zľava je pripravená splniť všetky vaše potreby. Teraz je ten správny čas, aby ste svoje zásielky poslali na plavbu do cieľovej rovinky a zároveň pri tom ušetrili. Stačí si len stiahnuť našu mobilnú aplikáciu Packeta 📱, vyplniť všetky potrebné informácie, vhodne zásielku zabaliť a odniesť ju na jedno z našich výdajných miest, či dokonca do samoobslužných Z-BOXov, cez ktoré sa zásielky dajú už aj posielať!

Nezabudnite v našej appke v poslednom kroku vyplniť potrebné informácie o zásielke a uplatniť v ňom zľavový kód VLNA10, ktorý vám zabezpečí skvelú zľavu 10% na každú z vašich zásielok.

Ak však s Packetou posielate úplne prvýkrát, bude vás to stáť len 1 cent! Chceme, aby ste si našu skvelú službu posielania zásielok mohli jednoducho a pohodlne vyskúšať!  Pre zásielku za 1 cent je potrebné použiť zľavový kód v znení VLNA1.

Podmienky akcie

Špeciálna akcia trvá do 20. 8. 2023 a platí len v rámci Slovenskej republiky. Zľavový kód VLNA1 môžete použiť iba raz (na úplne 1. zásielku posielanú cez appku), ale kód VLNA10 je možné využívať neobmedzene v čase trvania akcie.

Naloďte sa teda na našu vlnu a využite túto skvelú ponuku ešte dnes!

Vaša Packeta 🌊

Vedeli ste, že...?


Zdieľať:

Rubriky