Blog

Využi našu sviežu jarnú akciu a posielaj zásielky cez appku s 10 % zľavou

11. 4. 2023, 9:46

Či už posielate balík priateľovi, členovi rodiny, alebo by ste sa radi zbavili nepotrebných vecičiek z jarného upratovania, my vám ponúkame pohodlné možnosti doručenia, ktoré vyhovujú vašim potrebám! Teraz, počas apríla, môžete využiť našu sviežu akciu a ušetriť 10% pri odoslaní zásielky cez mobilnú aplikáciu Packeta. Svoje radosti môžete posielať komukoľvek na Slovensku s naším exkluzívnym zľavovým kódom JAR10.

Appka Packeta je navrhnutá tak, aby odosielanie balíkov bolo rýchle a jednoduché. Stačí niekoľko ťuknutí na telefóne a ľahko tak vytvoriť zásielku, sledovať jej cestu a získavať aktuálne informácie o čase doručenia. Na výber máte niekoľko možností doručenia, stačí si len vybrať tú, ktorá vám vyhovuje najviac. 

Naša služba Packeta domov (doručenie na adresu) je ideálna pre tých, ktorí uprednostňujú doručenie balíkov priamo k svojim dverám. Ak počas dňa nie ste doma alebo si jednoducho radšej vyzdvihnete svoj balík vo vhodnejšom čase, ponúkame vám aj možnosť vyzdvihovania vašich zásielok v širokom množstve našich výdajných miest a Z-BOXov. Nachádzajú sa takmer na každom rohu Slovenska. A ako sme vás nedávno informovali, ako prví na Slovensku umožňujeme aj posielanie zásielok medzi sebou pomocou našich samoobslužných boxov. Otvorené sú vo dne aj v noci, sedem dní v týždni!

Ak si zásielku nestíhate alebo neviete vyzdvihnúť sami, zdieľanie zásielky so svojimi blízkymi je u nás samozrejmosťou! Cez appku umožníte jej vyzdvihnútie komukoľvek. Zdieľanie trvá len niekoľko sekúnd a môžete ho vykonať iba niekoľkými kliknutiami!

A s naším zľavovým kódom JAR10 ušetríte 10 % na každom doručení bez ohľadu na to, ktorú možnosť si vyberiete. To znamená, že si môžete vychutnať obľúbenú a spoľahlivú prepravu za ešte výhodnejšiu cenu. Stačí v košíku zadať kód a sledovať, ako sa zľava uplatní!

Podmienky akcie

V appke len klikni na tlačidlo Odoslať zásielku, vyplň údaje o zásielke a uveď promokód JAR10. Po online zaplatení zásielky stačí zásielku odniesť na ktorékoľvek podacie miesto, hoc aj do Z-BOXu. Zľava platí na všetky zásielky v rámci Slovenska vytvorené v dňoch 11. 4. - 25. 4. 2023.

Vedeli ste, že...


Zdieľať:

Rubriky