Blog

Prinášame novinku posielania zásielok cez Z-BOXy ako prví na Slovensku!

22. 3. 2023, 6:22

Nestíhate otváracie hodiny výdajného miesta? Nebaví vás zdĺhavé čakanie v rade, či vypisovanie nekonečného množstva podacích lístkov? Nevadí! Packeta, ako prvá na Slovensku, umožňuje posielanie zásielok medzi sebou pomocou samoobslužných Z-BOXov. Otvorené sú vodne aj v noci, každý deň v týždni! Využiť na to môžete ktorýkoľvek z vyše 1 700 Z-BOXov na Slovensku.

K dispozícií 24/7

Zásielku cez Z-BOX môžete poslať kedykoľvek počas dňa i v noci.

Poslané za 30 sekúnd

Podanie vykonáte pomocou mobilnej aplikácie a potom jednoducho vložíte zásielku do Z-BOXu.

Do SR aj zahraničia

Cez Z-BOX môžete posielať na Slovensko, do Českej republiky, Rumunska a Maďarska.

Ako sme vás už informovali, táto služba bola doteraz možná len pre užívateľov mobilných telefónov iOS. S radosťou teda oznamujeme, že posielanie zásielok cez Z-Boxy je odteraz dostupné aj pre všetkých užívateľov smart telefónov s operačným systémom Android!

Posielanie zásielok funguje jednoducho a trvá len niekoľko sekúnd.

Stačí…

  1. mať nainštalovanú našu mobilnú aplikáciu Packeta.
  2. Vyplniť v nej údaje o zásielke.
  3. Vhodne ju zabaliť.
  4. Napísať na ňu vygenerované heslo.
  5. Vložiť ju do najbližšieho Z-BOXu.
  6. A je to!

Cena zásielky sa nemení, je rovnaká ako pri podaní na kamennej pobočke a jej podaj je možný 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Pridanou hodnotou je tiež šetrenie životného prostredia, pretože podací lístok nie je potrebný a naše Z-BOXy sú vďaka napájaniu solárnymi panelmi najekologickejším spôsobom odosielania zásielok.

A keďže sa v Packete neustále snažíme o čo najväčšie uľahčenie používania našich doručovacích služieb, sme vždy nesmierne radi za každú spätnú väzbu, ktorú nám zasielate. A práve na základe nej vieme, že by ste prijali oveľa viac inovácií. Nemusíte viac zúfať, v pláne máme množstvo noviniek, na ktorých usilovne pracujeme a čoskoro sa o ne s vami radi podelíme!

Promo akcia!

Máme tu pre vás super možnosť vyskúšať našu novú službu posielania zásielok cez Z-BOX! Úplne prvá zásielka je u nás len za 1 cent! Stiahnite si mobilnú aplikáciu, na konci objednávky zadajte kód ZBOX1 a pošlite svoju prvú zásielku cez našu appku komukoľvek na Slovensku.

Ak ste s nami už niečo posielali, máme tu pre vás 30% zľavu s kódom ZBOX30, s ktorou môžete svoju zásielku jednoducho, rýchlo a za zvýhodnenú cenu poslať tiež komukoľvek v rámci Slovenska a vyskúšať pri nej skvelú vychytávku posielanie balíkov cez Z-BOX. 

POZOR: Akcia platí len do 30.4.2023 v rámci Slovenskej republiky .

Prečítajte si tiež:


Zdieľať:

Rubriky