Blog

Prieskum KPMG: Už tretí rok po sebe sme v TOP 10 najobľúbenejších značiek na Slovensku

28. 3. 2023, 14:28

Aj za rok 2022 sme sa objavili v rebríčku KPMG prieskumu zákazníckej skúsenosti CX (customer experience). Svoje umiestnenie v TOP 10 najobľúbenejších značiek Slovenska sme si zaslúžili už tretí rok v rade. Sme opäť prvá logistická spoločnosť v desiatke najobľúbenejších značiek a tým sme sa znova stali najpopulárnejšou digitálnou e-commerce platformou, ktorá udáva trendy v tomto sektore na Slovensku.

V prieskume hlasovalo viac ako 2 500 zákazníckych respondentov, ktorí prispeli viac ako 26 000 odpoveďami. Zaradených do prieskumu bolo 134 značiek pôsobiacich na slovenskom trhu. Ďakujeme za tento úspech a možnosť denno-denne vylepšovať našu značku a budovať tak #lovebrand!

Udalosti minulého roka znova výrazne ovplyvnili zákaznícku skúsenosť

Ako KPMG uviedlo, okrem ústupu pandémie Covid-19, rok 2022 priniesol nárast inflácie, zvyšovanie cien energií a predovšetkým znamenal začiatok vojny na Ukrajine. Vďaka spomínaným vplyvom zákazníci začali viac uvažovať nad svojimi finančnými možnosťami. Štúdia tiež prezradila, že firmy tak museli nanovo posúdiť, ako ich stratégia zodpovedá aktuálnej situácii, aby vedeli minimalizovať negatívne dopady na zákazníka.

Skvalitňovanie zákazníckej skúsenosti je neustály proces

V Packete nám záleží na spokojnosti našich zákazníkov a vážime si ich spätnú väzbu. Nepretržite pracujeme na rôznych inováciách a vylepšeniach našich doručovacích služieb a veľa z nich plánujeme implementovať aj tento rok. Aj naďalej budeme vynakladať maximálne úsilie pre to, aby sme boli prvou voľbou našich zákazníkov a dodávali im prvotriedne doručovateľské služby, na ktoré sa môžu vždy spoľahnúť.

Za naše úspechy ďakujeme, samozrejme, aj našim partnerom a klientom. Dávajú nám príležitosť ponúkať komfortné doručovanie zásielok zákazníkom. A denno-denne nám tak pomáhajú budovať z Packety značku, ktorá je lídrom na trhu.

Ešte raz vyjadrujeme jedno veľké ĎAKUJEM! ❤️

Vaša Packeta

Prečítajte si aj:


Zdieľať:

Rubriky