Blog

Zmeny v doručovaní do Nemecka od 15.9.2021

3. 9. 2021, 14:41

Ak s nami posielate zásielky do Nemecka, tak vás iste poteší informácia, že aj v tejto krajine spúšťame obľúbenú službu Doručenie na adresu. Okrem tejto služby môžete aj naďalej využívať sieť výdajných miest nášho nemeckého partnera, spoločnosti Hermes.

Doručenie na adresu

Home delivery alebo Doručenie na adresu je spôsob prepravy, ktorý nám umožní zvoliť prepravného partnera, ktorý má v danú chvíľu voľné kapacity a doručí tak zásielku vášmu zákazníkovi najrýchlejšie. Naplno tak využívame kapacity všetkých spolupracujúcich dopravcov a môžeme zaručiť, že rýchlosť a kvalita doručenia budú zodpovedať štandardom, na ktoré ste u nás zvyknutí.
 

Aké výhody ponúka služba Doručenie na adresu?

Najrýchlejšia

Najlacnejšia

Najspoľahlivejšia

Zásielku doručí vášmu zákazníkovi ten prepravca, ktorý má v danom čase voľné kapacity. Doručenie je tak oveľa rýchlejšie.

Vďaka využívaniu kapacít všetkých dopravcov na maximum je služba Doručenie na adresu pre e-shop tou najlacnejšou možnosťou.

Aj počas najvyťaženejšej sezóny sa zásielka dostane k tomu dopravcovi, ktorý má najviac voľných kapacít. Zaistí sa tak rovnomerná distribúcia.

Zrýchľujeme doručovanie v Nemecku 

Pri odosielaní zásielok na adresu do Nemecka bolo donedávna možné vybrať si medzi Nemeckou poštou a Hermes. Často sa ale stávalo, že zákazník zvolil prepravcu, ktorý mal v tom čase preplnené kapacity a rýchlosť doručenia sa tak znížila. Aby sme mohli pre vás zaistiť konštantnú kvalitu služieb a rýchlosť doručovania, pristupujeme od 15. 9. 2021 k jednotnej voľbe prepravy na adresu v Nemecku, a to Doručenie na adresu (Home Delivery). Môžeme tak zaistiť cenovo jednotnú a vždy najvýhodnejšiu prepravu.

Službu Doručenie na adresu v Nemecku budú zabezpečovať naši zmluvní prepravcovia podľa ich aktuálnych kapacít a kvality, a to za jednotnú cenu od 5,40 EUR za zásielku.

Od 15. septembra 2021 tak môžete zákazníkom v Nemecku zásielky posielať:

  • na výdajné miesta nášho partnera Hermes (už od 5,19 EUR), 
  • na adresu prostredníctvom služby Doručenie na adresu (od 5,40EUR).

Zdieľať:

Rubriky