Blog

Zmeny cien a prepočet na objemovú hmotnosť

9. 8. 2021, 11:54

Vážení partneri,

v Packete sa snažíme neustále zlepšovať naše služby a procesy, aby ste sa na nás mohli ako na logistického partnera vždy spoľahnúť. Snažíme sa vám poskytovať tú najväčšiu kvalitu v doručovaní a robíme všetko preto, aby ste boli vy aj vaši zákazníci s našimi službami spokojní. Dovoľte preto, aby sme vás informovali o zmenách v odosielaní, ktoré nadobudnú platnosť od 16.8.2021.

Prepočet na objemovú hmotnosť
U dopravcov DK Post Nord HD+PP (Dánsko)FI Post Nord HD+PP (Fínsko), SE Post Nord HD+PP (Švédsko) sa začal uplatňovať prepočet na objemovú hmotnosť podľa platného vzorca v m: (šírka x dĺžka x výška) x 220 = volumetrická hmotnosť.
Zmeny cien v Nemecku
U dopravcu DE Hermes HD a DE Hermes PP dochádza k zmene základných cien prepravy aj cien služieb. Zároveň sa:
  • zvyšuje cena poplatku za osobitné spracovanie zásielok z pôvodných 8 EUR na 10 EUR
  • zavádza nový poplatok za doručovanie na nemecké ostrovy – výška poplatku je 8,50 EUR. K uvedenej zmene je dostupný aj zoznam PSČ pre nemecké ostrovy, ktorý nájdete tu.
Zmeny v službe Spätná logistika
Pri službách Spätná logistika dochádza k zmene základných cien v týchto krajinách: Nemecko, Bulharsko, Portugalsko a Španielsko.
 
Prečo využívať túto službu?

Jednoduché a rýchle riešenie, ktorým nevystavujete svojho zákazníka plateniu dopravy za spätnú zásielku ani povinnosti tlače adresných štítkov.

 

Aktualizovaný Cenník doručenia nájdete v sekcii Obchodné podmienky a cenníky alebo na odkaze nižšie.

Ďakujeme za pochopenie,

Vaša Packeta


Zdieľať:

Rubriky