Blog

Zmena korporátnej banky skupiny Packeta od marca 2023

23. 1. 2023, 14:51

Packeta Group, pod ktorú spadá aj Packeta Slovakia, bude od marca tohto roku používať pre platobný styk banku Citi. Pretože táto zmena môže ovplyvniť spracovanie prijatých platieb na vašej strane, dávame vám vedieť v dostatočnom predstihu, aby ste sa na zmenu prípadne mohli pripraviť.

Zhrnutie zmien:

  • Od marca 2023 dôjde ku zmene korporátnej banky skupiny Packeta.
  • Po novom bude skupina Packeta využívať pre platobný styk banku Citi.
  • Spolupráca s Fio bankou bude postupne utlmená.
  • Platby za dobierky v marci obdržíte z nového čísla účtu zo Citi banky. Tento účet budeme používať výhradne pre platby súvisiace s dobierkami.
  • Na vystavených faktúrach za naše služby zároveň uvedieme nové bankové spojenie do Citi banky.
  • Budeme teda používať dva rozdielne účty – jeden pre dobierky, druhý pre platby za naše služby.
  • Naším cieľom je oddeliť vaše dobierky od platieb za naše služby.

Ako vás táto zmena ovplyvní?

Zmena banky a čísla účtu môže ovplyvniť spracovanie prijatých platieb na vašej strane. Z tohto dôvodu prosíme o kontrolu vašich systémov v tomto smere, prípadne o odovzdanie informácie vášmu finančnému oddeleniu či zodpovednej osobe.

V individuálnych prípadoch je možné dohodnúť sa na testovacích platbách, ak budete túto možnosť potrebovať. V tomto prípade sa, prosím, obráťte na svojho obchodného zástupcu.

Platby za vystavené faktúry

v prospech spoločnosti Packeta budete od marca 2023 posielať na nové číslo účtu. Jeho znenie vám dostatočne dopredu pošleme, rovnako ako pripomienku o zmene banky.

Nemusíte sa obávať, že do marca na túto info zabudnete – s dostatočnou časovou rezervou vás budeme ohľadne zmeny banky znova kontaktovať.

Vaša Packeta


Zdieľať:

Rubriky