Blog

Super novinky – vyhľadávajte výdajné miesta ešte jednoduchšie!

30. 5. 2023, 12:22

Náš widget je vyhľadávač výdajných miest umiestnený v online nákupných košíkoch našich partnerských e-shopov. Prostredníctvom neho si môžu užívatelia našich služieb na mape pohodlne vybrať kamenné výdajné miesto alebo Z-BOX, odkiaľ si svoju zásielku jednoducho vyzdvihnú. Naše produkty sa snažíme neustále vylepšovať rôznymi úpravami na základe spätnej väzby nielen od našich klientov, ale aj samotných zákazníkov. Preto sme sa rozhodli pre jeho redizajn. Obsahuje niekoľko skvelých nových funkcií, ktoré sa vám určite budú páčiť!

Čo je nové vo vyhľadávači?

1. Filtrovanie výdajných miest podľa otváracích hodín

Potrebujete si vyzdvihnúť balík z výdajného miesta vo večerných hodinách alebo počas obedňajšej prestávky? Teraz si môžete vo vyhľadávači výdajných miest vyfiltrovať miesto doručenia podľa otváracích hodín prevádzky. To znamená, že filter „otvorené v sobotu“ a „otvorené v nedeľu“ je doplnený o ďalšie špecifikácie. Ľahko tak nájdete výdajné miesto, ktoré je otvorené v nedeľu ráno alebo večer vo všedný deň.

2. Zaplnenosť výdajných miest

Nový vyhľadávač výdajných miest vás informuje aj o dostupnej kapacite výdajného miesta alebo Z-BOXu. Ako rozoznáte vyťaženosť výdajného miesta?

🟢 Zelená gulička je jasným signálom toho, že pobočka je voľná a teší sa na prijatie vašej zásielky.

🟠 Oranžová gulička vás informuje, že kapacita vybranej prevádzky bude pravdepodobne čoskoro naplnená. V takom prípade bude možno potrebné vašu zásielku z kapacitných dôvodov presmerovať inam.

🔴 Červená gulička označuje výdajné miesto, ktoré momentálne nie je možné zvoliť na doručenie vašej zásielky.

3. "Ostatné" informácie na dosah ruky

Informácie o kamennom výdajnom mieste alebo Z-BOXe sme pridali aj priamo do popisu v záložke „Ostatné“. Teraz sú prehľadnejšie zoradené a vďaka symbolom ✔️ a ❌ vidíte, aké služby dané výdajné miesto ponúka.

4. Lepšie vizuálne detaily

Užívatelia našich služieb nám dávali často spätnú väzbu o tom, že fotografie v galérii jednotlivých výdajných miest boli príliš malé a zle viditeľné. Zákazníci teda mali pocit, že z nich nebolo možné presne zistiť, kde sa výdajné miesto nachádza. Teraz môžete fotografie prevádzok a Z-BOXov zväčšiť na celú šírku monitora alebo displeja a lepšie si tak prezrieť všetky dôležité detaily na ich identifikovanie.

V novej verzii vyhľadávača výdajných miest odteraz nájdete aj kartu „Fotogaléria“ – fotografie výdajného miesta sa po kliknutí na jednotlivé obrázky otvoria v plnej veľkosti.

+ Uloženie obľúbeného výdajného miesta

Na záver vám pripomíname ešte jednu šikovnú funkciu – kliknutím na symbol ❤️ si môžete pridať výdajné miesto alebo Z-BOX, ktoré vyhovujú vašej polohe alebo otváracím hodinám, do obľúbených.

Pri ďalšom nákupe v e-shope uvidíte svoje obľúbené výdajné miesta a Z-BOXy hneď v hornej časti prehľadu výdajných miest. Alebo môžete jednoducho kliknúť vo filtri na „Ostatné služby“ a vo vyhľadávači kliknúť na „Obľúbené výdajné miesta“ – všetky uložené prevádzky a Z-BOXy sa ihneď zobrazia.

Vaša Packeta ❤️

Nenechajte si ujsť našu akciu...


Zdieľať:

Rubriky