Blog

Jarné upratovanie s Packetou – posielanie so zľavou!

29. 5. 2023, 8:10

Jar je v plnom prúde a s ňou prichádza aj veľké jarné upratovanie! Ak ste sa rozhodli zbaviť nepotrebných vecí a hľadáte spôsob, ako ich môžete jednoducho odoslať záujemcom z marketplace, máme pre vás skvelú správu! Prinášame vám zľavu na posielanie cez našu mobilnú aplikáciu Packeta!

Je to jednoduché – stačí, keď svoju zásielku dobre zabalíte, vyklikáte v appke a odnesiete na najbližšie podacie miesto či do nášho samoobslužného Z-BOXu, cez ktoré sa dajú zásielky teraz už aj posielať! Pri vyplňaní informácií o zásielke nezabudnite uplatniť promo kód JAR30, ktorý vám zabezpečí úžasnú zľavu 30% za jednu z vašich zásielok.

Ak však s Packetou posielate prvý krát, máte to za jeden-jediný cent. Áno, dobre čítate! Za prvú zásielku vám účtujeme iba symbolický cent, aby ste si našu skvelú službu posielania zásielok mohli jednoducho vyskúšať! Taktiež nezabudnite použiť promo kód, tentoraz v znení JAR1.

Nezabudnite, že u nás sa dajú posielať zásielky aj na dobierku! Za dobierku zaplatíte 1,30 EUR a táto suma sa pripočíta k finálnej cene za doručenie. Stačí, keď priamo do aplikácie napíšete vaše číslo účtu, na ktoré sa vám do 10 dní od doručenia zásielky príjemcovi pripíše čiastka za dobierku.

Kupujúci má možnosť dobierku za zásielku uhradiť troma spôsobmi:

  • v hotovosti
  • bezkontaktne pomocou platobnej karty
  • vopred v našej mobilnej aplikácii Packeta

Podmienky akcie

Špeciálna akcia trvá do 11. 6. 2023, zľava platí len v rámci Slovenska a každý promo kód môžete použiť iba raz (na jednu zásielku). Tak neváhajte a posielajte 📦 so zľavou!

Takže, na čo ešte čakáte? Nenechajte viac svoje nepotrebné veci zapadať prachom a pošlite ich tým, ktorí im nájdu nový domov a dajú druhú šancu!

Vaša Packeta ♻️💚

Videli ste už našu TV kampaň?


Zdieľať:

Rubriky