Blog

Rozširujeme možnosti vrátenia zásielok z Poľska

24. 2. 2022, 8:00

Vážení klienti,
 
máme pre vás vynikajúcu novinku: rozširujeme možnosti vrátenia zásielok z Poľska! Vďaka skvelej spolupráci s naším lokálnym partnerom InPost vám a vašim zákazníkom teraz môžeme ponúknuť vrátenie zásielok cez obľúbené samoobslužné boxy InPost Parcel Locker.

Čo je Parcel Locker?

Parcel Locker je non-stop otvorené samoobslužné výdajné a podacie miesto, ktoré ma podobu boxu – podobne ako náš packeťácky Z-BOX. Ovláda sa pomocou displeja s klávesnicou alebo mobilnou aplikáciou InPost a umožňuje výdaj a podanie zásielok 24 hodín denne 7 dní v týždni.

Vedeli ste, že....

...v Poľsku je viac než 16 000 InPost Parcel Lockerov, ktoré môžu využívať aj zákazníci Packety a Zásilkovne? InPost má najširšiu sieť výdajných boxov v Poľsku.

Vrátenie tovaru cez InPost Parcel Locker

Odteraz môžu vaši poľskí zákazníci využívať InPost Parcel Lockery nielen pre vyzdvihnutie zásielok, ale aj pre spätné vrátenie tovaru k vám do e-shopu. Svoje zásielky si tak môžu vyzdvihnúť a vrátiť kedykoľvek – dokonca aj v noci!

Ako vrátenie zásielok funguje?

Aby vaši zákazníci mohli vrátiť tovar cez samoobslužný box InPost, stačí z ich strany vyplniť údaje k podaniu zásielky do vratkového formulára.  Nižšie prikladáme podrobný postup, ktorý si môžete jednoducho skopírovať a vložiť do podmienok vrátenia tovaru vášho e-shopu.

1. Na webovej stránke szybkiezwroty.pl vyplňte vratkový formulár:

  • U voľby „Wybierz swój sklep internetowy“ vyberte v zozname Packeta Group.
  • Vyplňte všetky detaily (meno a priezvisko, telefón, e-mail a dôvod vrátenia).
  • Dôležité: do políčka „Numer zamówienia“ patrí kód spätnej zásielky.

2. Následne dostanete od InPost špeciálny kód (SMSkou a e-mailom), ktorý napíšte kamkoľvek na zásielku (na viditeľné miesto).

3. Prineste zásielku k ľubovoľnému boxu Parcel Locker.

4. Kód zadajte pomocou klávesnice na zvolenom boxe alebo naskenujte váš QR kód a potom vložte zásielku do schránky, ktorá sa otvorí.

A to je všetko! InPost následne zásielku vyzdvihne a doručí na naše depo v poľskom Tešíne, odkiaľ ju budeme ďalej distribuovať späť k vám.

Tip: Na webe partnera nájdete anglickú aj poľskú verziu návodu, vrátane videa.

Možnosť podávať vratky cez Paczkomaty je pre zákazníkov Packety a Zásilkovne platná od dnešného dňa.

Teší nás, že vďaka dobrej spolupráci s InPost môžeme priniesť vašim zákazníkom jednoduchší a bezkontaktný spôsob vrátenia tovaru. Veríme, že vaši zákazníci túto možnosť ocenia a vo vašom e-shope budú nakupovať ešte častejšie.


Zdieľať:

Rubriky