Blog

Príbehy výdajných miest – Všetko na párty, Bratislava

12. 10. 2021, 11:27

Začali pri výrobe pukancov a cukrovej vaty a dnes u nich nájdete všetko, čo potrebujete na skvelú párty.🎉 Na jednom mieste nájdete párty doplnky napr. na blížiaci sa halloween, rozlúčku so slobodou, detskú párty, či Silvester. Všetko si môžete objednať online, s doručením cez Packetu, alebo si na kamennej prevádzke nechajte poradiť milým personálom, keď si u nich budete vyzdvihovať zásielku. Pozrite si ďalšiu, 6. časť seriálu Príbehy výdajných miest.

Výdajné a podacie miesta Packety sú častokrát na rôznych zaujímavých miestach. Ak by ste tam nešli po svoju zásielku, možno by vám ani nenapadlo vojsť dovnútra. Niekde vám zásielku odovzdá nadšený skateboardista, niekde milá pani v pekárni, ktorá predáva to najlepšie a najvoňavejšie pečivo v okolí, inde to môže byť zberateľ umeleckých kúskov.

Na Slovensku máme v súčasnosti viac ako 1 400 výdajných a podacích miest a každý týždeň vás necháme nahliadnuť do zákulisia týchto krásnych miest s príbehom. Objavíte rôzne kúty našej krajiny, načerpáte info z najrôznejších oborov a tiež sa dozviete, čo prináša malým podnikateľom spolupráca s Packetou.

Pokiaľ chcete, aby sa aj vaše výdajné a podacie miesto objavilo v našom seriáli, kontaktujte nás prosím e-mailom na pribehy@packeta.sk a možno prídeme natáčať práve k vám.


Zdieľať:

Rubriky