Blog

Príbehy výdajných miest – Fanda-NHL.sk, Bratislava

23. 11. 2021, 10:53

Vitajte vo Fanda-NHL.sk, v najväčšom fanshope NHL v strednej Európe, odkiaľ si aj cez našu Packetu môžete objednať tie najlepšie tričká, dresy, NHL figúrky a všetko, po čom túži srdce každého hokejového fanúšika. Fanda-NHL.sk je súčasťou Packety od roku 2017 a funguje tiež ako výdajné a podacie miesto. Poďte s nami nahliadnuť do zákulisia.

Výdajné a podacie miesta Packety sú častokrát na rôznych zaujímavých miestach. Ak by ste tam nešli po svoju zásielku, možno by vám ani nenapadlo vojsť dovnútra. Niekde vám zásielku odovzdá nadšený skateboardista, niekde milá pani v pekárni, ktorá predáva to najlepšie a najvoňavejšie pečivo v okolí, inde to môže byť zberateľ umeleckých kúskov.

Na Slovensku máme v súčasnosti viac ako 1 400 výdajných a podacích miest a každý týždeň vás necháme nahliadnuť do zákulisia týchto krásnych miest s príbehom. Objavíte rôzne kúty našej krajiny, načerpáte info z najrôznejších oborov a tiež sa dozviete, čo prináša malým podnikateľom spolupráca s Packetou.

Pokiaľ chcete, aby sa aj vaše výdajné a podacie miesto objavilo v našom seriáli, kontaktujte nás prosím e-mailom na pribehy@packeta.sk a možno prídeme natáčať práve k vám.


Zdieľať:

Rubriky