Blog

Pomáhame v tom, v čom sme najlepší: v spojení technológií a logistiky

5. 4. 2022, 9:01

V časoch krízy sú si ľudia bližší a vydávajú zo seba to najlepšie – prejavujú väčšiu solidaritu, preukazujú jednotu a spoluprácu. My v Packete sa k problémom neobraciame chrbtom.

Ako medzinárodná organizácia, v ktorej pracujú zamestnanci rôznych národností, konáme v duchu zodpovednosti, spojenectva, solidarity a spolupráce. V súčasnosti to je dôležitejšie než kedykoľvek predtým. Čím silnejšie dnes budeme držať pri sebe, tým viac sa nám zajtra bude dariť.

V spolupráci s Nadáciou J&T sme preto prispeli svojou troškou k humanitárnej pomoci pre Ukrajinu. Nadácia J&T nás oslovila s prosbou o pomoc pri zabezpečení prevozu troch tisíc kusov tvárových masiek RP95M s filtrom a troch tisíc kusov náhradných filtrov na Ukrajinu, na územia zasiahnuté vojnou. Spišská katolícka charita sa následne postará o to, aby sa pomoc dostala priamo do rúk Ukrajinskému obyvateľstvu. Tvárové masky s filtrom sú určené ľuďom nachádzajúcim sa v oblastiach postihnutých bombardovaním, kde je zvýšená prašnosť, ktorá im spôsobuje problémy s dýchaním.

„Napĺňa ma nádejou, keď vidím, ako sa nielen podnikatelia v mojej sociálnej bubline, ale aj neziskové organizácie, veľké korporácie a jednotlivci postupne zapájajú. Jednotlivci sa vydávajú na hranice, organizujú zbierky, posielajú potrebné financie a za to všetkým ďakujem,“ uviedla Simona Kijonková, zakladateľka Zásilkovny a CEO skupiny Packeta Group.

Spojili sme sa, aby sme pomohli!


Zdieľať:

Rubriky