Blog

Packeta je opäť tretia v ankete Najzamestnávateľ v kategórii Doprava a logistika

26. 1. 2024, 9:32

Obľúbená anketa Najzamestnávateľ 2023 už pozná svojich víťazov. Packeta bola nominovaná v kategórii Doprava a logistika a sily si merala s 23 ďalšími firmami. Tento rok obsadila tretie miesto.

Anketu každý rok vyhlasuje kariérny portál Profesia. Historicky najviac až 131 319 hlasujúcich si volilo víťazov v jedenástich kategóriách. Za Packetu  mohli respondenti hlasovať v kategórii Doprava a logistika. Je to kategória atraktívna pre širokú skupinu od 18 rokov do 64 rokov, rovnako pre mužov aj ženy. Víťaz je hodnotený na základe 4 kritérií: umiestnenie v nominačnom liste, employer branding aktivity, hlasy od interných zamestnancov a hlasy od verejnosti.

Packeta sa udeľovania ocenení zúčastnila už piatykrát, pričom sa vždy umiestnila na TOP 3 priečkach. Vo svojej zbierke má tak nielen tri tretie miesta, ale aj prvé a druhé miesto. 

"Doplnili sme zbierku ocenení najzamestnávateľa. Piate ocenenie je doma. Je mi veľkou cťou a potešením, že som mohla v mene celej Packety prevziať ocenenie Najzamestnávateľ 2023 v kategórii Doprava a logistika. Veľmi si to vážime a zároveň nás to zaväzuje pokračovať vo vytváraní toho najlepšieho miesta pre prácu, kde je každý vítaný. Za každým úspechom je tímová práca, preto by som sa chcela poďakovať všetkým našim kolegyniam a kolegom, že denne aktívne prispievajú do úspešného príbehu Packeta a za každý jeden hlas, ktorý nám poslali. Prajem nám, nech rok 2024 je naplnený novými príležitosťami, neustálym rastom a milými činmi človečiny.“
Anežka Oravcová
Head of HR

Víťazstvo v kategórii Doprava a logistika za rok 2023 si odniesla Železničná spoločnosť Slovensko, na druhom mieste sa umiestnila Národná diaľničná spoločnosť a tretie miesto obhájila Packeta, ktorá sa spomedzi doručovateľov zásielok opäť umiestnila najvyššie v rebríčku.

Ďakujeme všetkým hlasujúcim ❤️a víťazom gratulujeme.

Chceš sa stať Packeťákom aj ty a pracovať pre atraktívneho zamestnávateľa?

Do nášho rozrastajúceho tímu stále hľadáme nových kolegov. V Packete im ponúkame hneď niekoľko benefitov:

  • Príspevok na na stravu na rámec zákona
  • Dovolenka navyše
  • Príspevok na Multisport kartu
  • Bezplatné na mieru šité vzdelávanie a rozvoj
  • Bezplatné hodiny angličtiny
  • Chill-out a a ping-pong zóna
  • Odmeňujeme dobré nápady
  • Ovocné dni

A takto by sme pokračovali a pokračovali…

Okrem systematickej práce s mladými absolventami, verifikačného programu pri zmene pozície a otvoreniu logistickej akadémie, vytvárame našim zamestnancom priaznivé pracovné podmienky.


Zdieľať:

Rubriky