Blog

Packeta opäť bodovala v ankete o Najatraktívnejšieho zamestnávateľa v kategórii Doprava a logistika

30. 1. 2023, 8:36

Prestížna anketa Najzamestnávateľ 2022 už pozná svojich víťazov. Packeta opäť obstála v silnej konkurencii a už tradične sa umiestnila na TOP priečkach. Tento rok získala krásne tretie miesto.

Anketu každý rok vyhlasuje kariérny portál Profesia. Do hlasovania jedenásteho ročníka sa zapojilo rekordných 119 151 ľudí, ktorí si volili víťazov v desiatich kategóriách. Za Packetu  mohli respondenti hlasovať v kategórii Doprava a logistika. Je to kategória atraktívna pre širokú skupinu od 18 rokov do 64 rokov, rovnako pre mužov aj ženy. Najčastejšie kritéria pri výbere najatraktívnejšieho zamestnávateľa v tejto kategórii sú dobré meno spoločnosti, zaujímavá pracovná náplň a charakter práce.

Packeta sa udeľovania ocenení zúčastnila už štvrtýkrát, pričom sa vždy umiestnila na Top 3 priečkach.  Vo svojej zbierke má tak nielen dve tretie miesta, ale aj prvé a druhé miesto. Dokázala tak, že patrí k víťazným stáliciam v danej kategórii.

"Za posledné 4 roky som mala tú česť štvrtýkrát prevziať pre Packetu ocenenie Najzamestnávateľ v kategórii doprava a logistika. Toto ocenenie je krásne, no tou skutočnou cenou, na ktorej na konci dňa naozaj záleží, je spokojný zamestnanec. A preto budeme aj naďalej vkladať našu energiu do toho, aby sa Packeťáci cítili v práci ešte lepšie a aby boli hrdí na náš lovebrand. Ďakujeme za všetky hlasy od našich zamestnancov a tiež od zákazníkov a všetkých, ktorí Packete fandia.“
Petra Matejíčková
Head of HR

Víťazstvo v kategórii Doprava a logistika za rok 2022 získal Dopravný podnik Bratislava, na druhom mieste sa umiestnila Železničná spoločnosť Slovensko, a.s. A tretie miesto si domov odniesla Packeta Slovakia, ktorá ako jediná z prepravných spoločností sa umiestnila na stupňoch víťazov.

Ďakujeme všetkým hlasujúcim ❤️a víťazom gratulujeme.

Chceš sa stať Packeťákom aj ty a pracovať pre atraktívneho zamestnávateľa?

Do nášho rozrastajúceho tímu stále hľadáme nových kolegov. V Packete im ponúkame hneď niekoľko benefitov:

  • Príspevok na na stravu na rámec zákona
  • Dovolenka navyše
  • Príspevok na Multisport kartu
  • Bezplatné na mieru šité vzdelávanie a rozvoj
  • Bezplatné hodiny angličtiny
  • Chill-out a a ping-pong zóna
  • Odmeňujeme dobré nápady
  • Ovocné dni

A takto by sme pokračovali a pokračovali…

Okrem systematickej práce s mladými absolventami, verifikačného programu pri zmene pozície a otvoreniu logistickej akadémie, vytvárame našim zamestnancom priaznivé pracovné podmienky.


Zdieľať:

Rubriky