Blog

Získali sme ocenenie Firemný vzdelávací program roka!

25. 5. 2023, 9:31

Mali sme tú česť zúčastniť sa prestížneho galavečera 5. ročníka udeľovania cien Learning & Development Awards. Hrdo sme prezentovali náš projekt s názvom „Nie je depo ako depo“, ktorý nás posunul medzi TOP 3 nominované projekty v kategórii Soft-skills firemný vzdelávací/rozvojový program roka. A môžeme s potešením oznámiť, že sme náš projekt obhájili a ocenenie získali! Tento úspech nás motivuje ďalej prinášať kvalitu a inovácie nie len do sveta logistiky, ale aj budovania lovebrandu a zároveň rozvoja vzdelávacích programov pre našich zamestnancov.

V posledných rokoch sme svedkami rýchlych zmien a vývoja v oblasti vzdelávania a rozvoja. S tým súvisí aj dôležitosť oceniť prínos trénerov, lektorov a koučov v týchto oblastiach na SlovenskuKaždoročne je víťaz v jednotlivých kategóriách vybraný nezávislou porotou.

Naša kolegynka HR Business Partner Rebecca Palkovičová hrdo reprezentovala náš projekt „Nie je depo ako depo“ v danej kategórií. Porotu počas prezentácie, okrem prezentovaného projektu, nadchol najmä Becckin prístup, potenciál a pridaná hodnota jej práce 👏.

A preto sme sa dostali medzi top 3 najinšpiratívnejšie programy aj napriek tomu, že sa prihlásilo mnoho krásnych a podnetných projektov.

NIE JE DEPO AKO DEPO

„Čo by mohlo ešte o niečo viac spojiť a podporiť manažérov diep v prinášaní inovácií a nových procesov? Predstavujeme vám projekt v podobe trojdňového programu, počas ktorého vedúci z menšieho depa navštívi to väčšie. Tri dni v novom priniesli mnoho pozitívnej spätnej väzby a mnoho priaznivých zmien. Empirická skúsenosť, ktorá spája, vzdeláva, dodáva odvahu a v neposlednom rade buduje vzťahy. Nový spôsob v myslení vedúcich a zdieľanie ich myšlienok tvorí dnes už novú kultúru v spoločnosti Packeta.“

Na galavečeri L&D Awards sa stretlo viac ako 200 hostí, ktorých spája spoločné nadšenie a vášeň pre rozvoj a vzdelávanie. Po všetkej tej tvrdej práci sme si na ňom mohli s nadšením prevziať krásne sklenené ocenenie v kategórií Soft-skills firemný rozvojový program roka! Za toto ocenenie ďakujeme a veríme, že všetci finalisti si zaslúžia veľkú úctu za svoj prínos nielen v oblasti rozvoja L&D, ale aj za vášeň, ktorú do rozvoja iných dávajú.

Sme nesmierne radi, že u nás pracujú talentovaní ľudia s nasadením nie len vlastného sebarozvoja, ale aj rozvoja našej spoločnosti. Becce a šikovným dievčatám z nášho HR oddelenia ďakujeme za skvelú prácu a blahoželáme im k úspechu, ktorý dosiahli! Veríme, že takéto krásne ocenenia budú len pribúdať!

Vaša Packeta ❤️

Prečítajte si tiež...


Zdieľať:

Rubriky