Blog

Naše výdajné miesta nájdete už aj v sieti OKAY

4. 2. 2022, 12:33

Naša Packeta každým rokom rastie raketovou rýchlosťou. Nielen počtom prepravovaných zásielok, ale aj zvyšovaním počtu výdajných miest. Naša sieť sa neustále rozrastá a to aj vďaka novému partnerstvu so spoločnosťou OKAY. Vaše zásielky z e-shopov si tak môžete vyzdvihnúť na výdajných miestach väčšiny pobočiek OKAY. Celkovo ide o 36 nových výdajných miest a ich počet sa bude aj naďalej navyšovať. Packeta má teraz takmer 1 770 výdajných miest a Z-BOXov, čím disponuje najširšou sieťou na Slovensku.

„Tešíme sa, že sa naša sieť výdajných miest rozrástla a máme ďalších nových partnerov. Výdajné miesta sú medzi zákazníkmi stále viac obľúbeným miestom vyzdvihovania zásielok. Ľudia oceňujú predovšetkým to, že si zásielku môžu vyzdvihnúť podľa svojich časových možností, nemusia stáť v radoch a všetko trvá niekoľko desiatok sekúnd. Už teraz vidíme, že sa pobočky OKAY stali využívanými výdajnými miestami a naša spolupráca sa bude ďalej rozvíjať,“ hovorí Milan Golský, manažér siete výdajných miest Packeta Slovakia.

Spoločnosť OKAY je česká spoločnosť patriaca medzi najvýznamnejších predajcov elektra a nábytku. Prevádzkuje celkom 140 kamenných predajní v Českej republike a na Slovensku a prevádzkuje tiež internetový obchod. OKAY sa pravidelne umiestňuje v rebríčkoch najlepšie hodnotených predajcov elektrospotrebičov.

Ide o prvú spoluprácu týchto dvoch významných hráčov na trhu pôvodom z Česka. „Zo spolupráce s Packetou máme veľkú radosť. Veríme, že zo spolupráce dvoch rýdzo českých firiem budú mať najväčší prospech samotní zákazníci,” vyjadril sa k spolupráci Aleš Reiter, Obchodný riaditeľ OKAY elektro.

Tak ako pre Packetu, aj pre spoločnosť OKAY je na prvom mieste spokojný zákazník. Chceme byť čo najbližšie k našim zákazníkom, sledovať a počúvať ich potreby a priania. Naše partnerstvo je ako reakciou na dopyt zákazníkov, tak aj uvedomením si rentability online nákupov v prospech výdajného miesta, keďže služby, ktoré ponúkame privedú značný počet nových zákazníkov. 

Naša sieť výdajných a podacích miest a prepojenie na desiatky externých prepravcov takmer po celom svete z nás spravila inovatívnu technologicko-logistickú platformu, ktorá sa svojimi službami odlišuje od konkurencie a navyše ide stále s dobou! Zákazníkom dávame priestor na výber ich obľúbenej prevádzky v blízkosti ich domova, práce alebo školy a navyše šetríme ich čas aj peniaze.


Zdieľať:

Rubriky