Blog

Leto začína a my s ním prinášame zľavu na posielanie cez appku!

14. 6. 2023, 9:21

Prvý letný deň je tu a spolu s ním prichádza aj dúhová paleta letných aktivít, ktoré nás lákajú na rôznorodé dovolenky plné nových zážitkov. Je to slnečné obdobie, kedy sa tešíme na zaslúžený oddych a nezabudnuteľné spomienky. A ak patríte medzi tých, ktorí radi posielajú prekvapenia či nepotrebné veci hockomu aj počas pekných letných dní, máme pre vás skvelú správu! Pošlite ich cez našu mobilnú aplikáciu Packeta a ušetrite na ich posielaní!

Aby sme si užili leto naplno a bez starostí o balíky, ponúkame vám pohodlné a rýchle riešenie. Stačí si stiahnuť našu mobilnú aplikáciu Packeta 📲, ktorá je dostupná pre smartfóny ako s Androidom, tak aj pre iOS. S appkou môžete jednoducho a rýchlo poslať balík nielen v rámci Slovenska, ale aj do Maďarska, Rumunska či Česka.

Nezabudnite zásielku vhodne zabaliť a odniesť na najbližšie výdajné miesto či do nášho samoobslužného Z-BOXu, cez ktorý sa dajú zásielky teraz už aj posielať!

Ale to nie je všetko! Určite vás potešíme zľavou, ktorú sme si pre vás na privítanie leta pripravili. Pozor! Akcia platí len na území Slovenska! Nezabudnite pri vypĺňaní info o zásielke v poslednom kroku uplatniť zľavový kód LETO10, ktorý vám zabezpečí skvelú zľavu 10% na každú z vašich zásielok.

Ak však s Packetou posielate úplne prvý krát, bude vás to stáť len jeden-jediný cent, aby ste si našu skvelú službu posielania zásielok mohli vyskúšať! Taktiež netreba zabudnúť použiť zľavový kód, tentoraz v znení LETO1.

Podmienky akcie

Špeciálna akcia trvá do 9. 7. 2023 a platí len v rámci Slovenska. Zľavový kód LETO1 môžete použiť iba raz (na jednu zásielku), ale kódik LETO10 môžete používať neobmedzene v čase trvania akcie. Tak neváhajte a posielajte letné radosti 🐚👙🌴 so zľavou!

Leto je tu a čaká na vás s otvoreným náručím a my na vaše balíky plné radostných spomienok!

Vaša Packeta ☀️

Čítali ste už?


Zdieľať:

Rubriky