Blog

Doručovali sme vianočné balíčky jednorodičovským domácnostiam

21. 12. 2022, 8:32

Čo by to boli za Vianoce, ak by v domácnostiach nerozvoniavali perníky, či iné koláče? Vďaka potravinovej pomoci zorganizovanej neziskovou organizáciou JEDEN RODIČ si až 150 jednorodičovských domácnosti dopraje krajšie a hojnejšie sviatky. Vianočné balíčky s milým prekvapením rodinám opäť doručila Packeta.

Packeta dlhodobo podporuje jednorodičovské rodiny. Tentokrát sme pomohli s prepravou viac ako 2 tón potravín a drogérie, ktoré sme ako vianočné zásielky doručili do 150 domácnosti po celom Slovensku.

Začiatkom decembra zorganizovala n. o. JEDEN RODIČ v spolupráci so známym potravinovým reťazcom potravinovú zbierku pre jednorodičovské domácnosti v núdzi. Zbierka prebiehala na vybraných predajniach. Vyzbierané trvanlivé potraviny spolu s drogériou od ďalších partnerov balili dobrovoľníci pre jednorodičov zaradených v Ročnom komplexnom programe pomoci. Následne tieto balíky Packeta vyzdvihla a doručila do rúk prekvapených rodičov.

„Chcem sa veľmi pekne poďakovať za pomoc aj v tejto forme. Deti sa veľmi potešili a hneď sa vrhli na krtkovu tortičku a na cookies. Je to veľká pomoc, veľmi si to vážime. Sú to veci, ktoré pomôžu nielen mne a mojim deťom, ale aj každému, kto takýto balík dostal alebo dostane. Obrovské ĎAKUJEME.“

Lydka, osamelá matka s 2 deťmi

Všetkým jednorodičovským rodinám prajeme pokojné a požehnané vianočné sviatky


Zdieľať:

Rubriky