Blog

Depo v Nitre na novej adrese!

11. 10. 2023, 7:06

Začala nám jeseň a v segmente e-commerce a logistiky to znamená začiatok príprav na sezónu. Robíme všetko preto, aby sme inovovali, skvalitňovali a prichádzali s víziami aj do budúcnosti. Otvorenie nového moderného depa v Nitre je ďalším krokom ako zvýšiť efektivitu zvozov a zabezpečiť špičkové služby prepravy v regióne Nitrianskeho kraja.

Modernizácia a digitalizácia

Vášeň pre rozvoj je hnacím motorom našej spoločnosti, či už hovoríme o neustálych technologických inováciách, alebo o rozširovaní skladových kapacít. Po úspešnom otvorení depa vo Zvolene otvárame nové depo aj v Nitre. Má rozlohu 3 320 m² a je strategicky umiestnené, čo maximalizuje rýchlosť spracovania zásielok a ich následné doručenie. Bude v ňom vybudované silné digitálne zázemie, ako vo všetkých našich depách, ktoré nám pomáha automatizovať všetky procesy a dosahovať vyššiu úroveň spoľahlivosti v poskytovaní našich služieb.

Na akú adresu sa nové depo sťahuje?
Zatvára sa:

Adresa:

Vinárska 1, 951 41 Lužianky

Otváracia doba:

Po-Pi: 6–9 / 14–18

Zatvára sa:

Adresa:

Vinárska 14, 951 41 Lužianky

Otváracia doba:

Po-Pi: 8–17

Novo otvorené:

Adresa:

Dolné Hony 10, 949 01 Nitra

Otváracia doba:

Po-Pi: 8-17

Depo v Nitre je pripravené na elektromobilitu

Pretože v celej Packeta Group myslíme aj na budúcnosť, ako spoločensky zodpovedná firma volíme smer, ktorý myslí na životné prostredie, zodpovedné využívanie zdrojov a pozitívny vplyv na spoločnosť. 

Postupne testujeme elektrické dodávky a ich využitie v logistike. Spoznávame ich pozitíva a negatíva a snažíme sa nájsť efektívny spôsob ich integrácie do živej prevádzkyV celom projekte vozového parku, v ktorom sídli aj naše nové depo Nitra, sa preto počítalo s prípravou na elektromobilitu a našimi víziami budúcnosti zelenšej logistiky.

V prípravách na elektromobilitu budeme aj naďalej pokračovať pri modernizácií ďalších dep. Pretože sa riadime heslom: „aj keď sme červení, myslíme zeleno“.

Vaša Packeta

Vedeli ste, že máme aj...


Zdieľať:

Rubriky