Blog

Pošlite prekvapenie ku Dňu otcov za zvýhodnenú cenu!

9. 6. 2023, 7:06

Deň otcov je časom, keď oslavujeme a vzdávame hold všetkým otcovským postavám v našich životoch. Je to príležitosť vyjadriť im vďaku za ich lásku, starostlivosť a obetavosť. A ak hľadáte ten správny spôsob, ako prekvapiť svojho otca tento rok, máme pre vás úžasnú akciu! Pošlite svoju zásielku plnú prekvapení cez našu mobilnú aplikáciu Packeta a ušetrite na jej posielaní!

Darček je potrebné vhodne zabaliť ako zásielku. Potom už len jednoducho vyklikať v appke, ktorá vám dá 6-miestne heslo vygenerované po úspešnej úhrade prepravy zásielky. Heslo viditeľne napíšete na zásielku a odnesiete na najbližšie výdajné miesto či do nášho samoobslužného Z-BOXu, cez ktoré sa dajú zásielky teraz už aj posielať

Pri vypĺňaní informácií o zásielke nezabudnite v poslednom kroku uplatniť zľavový kód OTEC30, ktorý vám zabezpečí úžasnú zľavu 30% za jednu z vašich zásielok.

Ak však s Packetou posielate prvý krát, máte to za symbolický cent, aby ste si našu skvelú službu posielania zásielok mohli vyskúšať! Taktiež netreba zabudnúť použiť zľavový kód, tentoraz v znení OTEC1.

Podmienky akcie

Špeciálna akcia trvá do 18. 6. 2023, zľava platí len v rámci Slovenska a každý zľavový kód môžete použiť iba raz (na jednu zásielku). Tak neváhajte a posielajte 🎁 so zľavou!

Prečo nevyužiť túto skvelú príležitosť a ukázať svojmu ocinovi, ako veľmi ho máte radi?

Vaša Packeta 💝

Nezabudnite si prečítať aj...


Zdieľať:

Rubriky