Blog

Pomáhame doručovať odmeny autorom kampaní na StartLabe

26. 5. 2023, 13:25

V Packete sme vždy kládli dôraz na podporu skvelých projektov a poskytovanie pomoci tam, kde je to potrebné. Pomáhame rodinám v núdzi, ľuďom bez domova, detským domovom, ale zároveň podporujeme aj technické a IT inovácie. Preto sme sa rozhodli pridať pomocnú ruku aj klientom StartLabu tým, čo nám ide zo všetkého najlepšie – doručovaním.

Čo je StartLab?

StartLab je crowdfundingová platforma, ktorá pomáha financovať verejnoprospešné projekty. Spája tých, ktorí chcú tieto projekty uskutočňovať, no chýbajú im financie, s tými, ktorí sú ochotní sa o ne podeliť. Od roku 2015 lokálne pomáhajú financovať stovky menších či väčších projektov z rôznych oblastí po celom Slovensku a pomohli tak vyzbierať už viac ako 5 000 000 €.

Kampane na StartLabe fungujú tak, že ľudia môžu podporiť projekt finančne len tak z dobrej vôle, alebo si môžu vybrať niektorý z darčekov, ktoré autori projektov ponúkajú. A tu prichádza na rad naša pomoc.

Ako bude spolupráca prebiehať?

Vďaka spoluprácam s rôznymi organizáciami sa nám darí efektívnejšie napĺňať naše poslanie. Pomáhanie druhým je hlboko zakorenené aj v našej firemnej kultúre. Preto sme radi, že môžeme byť súčasťou niečoho väčšieho a pomôcť iným pri dosahovaní ich cieľov.

Účelom tohto jedinečného partnerstva je umožniť autorom projektov financovaných kampaňou na StartLabe posielať odmeny prostredníctvom nášho doručovania na adresu za zvýhodnených podmienok.

Vďaka tejto spolupráci môžu autori úspešných kampaní na Startlabe teraz posielať balíky kuriérom na adresu za cenu 30% nižšiu, ako býva štandardná cenníková cena väčšiny prepravných spoločností.

Sme radi, že aj našou troškou môžeme pomôcť dobrým veciam!

Vaša Packeta ❤️

Čítali ste aj...?


Zdieľať:

Rubriky