Blog

Spúšťame mobilnú aplikáciu Z-POINT pre výdajné miesta

1. 3. 2023, 12:53

Máme skvelú novinku pre našich partnerov z výdajných miest, ktorá im uľahčí a zrýchli výdaj a príjem zásielok. Je to veľká vec, ktorá sa však zmestí aj do malého mobilného telefónu. Čo je to? Mobilná appka pre výdajné miesta s názvom Z-POINT! Prevádzkujete výdajné miesto Packety? Tak čítajte ďalej!

Čo aplikácia Z-Point dokáže?

  • Prijímať zásielky jednoduchým naskenovaním štítku  
  • Vydávať a prijímať zásielky heslom 
  • Skenovať QR kódy zákazníkov z appky Packeta
  • Po naskenovaní štítku overiť, či sa jedná o správnu zásielku 
  • Núdzový výdaj zásielok

Bude vám vždy po ruke

Nová appka nenahrádza admin, ale je dalším doplnkovým nástrojom k uľahčeniu vašej práce.

blog_zpoint_app_1
blog_zpoint_app_2

Váš parťák aj do vrecka

Ako technologická firma neustále vyvíjame digitálne produkty, ktoré uľahčujú prácu, ale tiež vedia napríklad znížiť chybovosť. Našu appku určenú špeciálne len a len pre vás sme vylepšovali niekoľko mesiacov s cieľom, aby vám priniesla maximálny úžitok. A preto s ňou môžete okrem iného: 

  • rýchlosťou blesku prijímať zásielky so štítkom od zákazníkov — a vôbec nevadí, že máte v offline skenery práve rozpracovaný príjem zásielok z balíka;  
  • kontrolovať, či ste omylom nevydali nesprávnu zásielku: pri výdaji jednoducho štítok zásielky naskenujete a systém zásielku overí. 

Do aplikácie sa prihlásite rovnakými prihlasovacími údajmi ako do adminu. 

Už netreba diktovať heslá

Vyššie uvedené nie je zďaleka všetko, čo aplikácia Z-Point dokáže: zvládne tiež skenovať QR kódy z mobilnej aplikácie Packeta! A to znamená, že už nebude nutné, aby vám zákazník diktoval či ukazoval heslo a vy ste ho museli zapisovať. Mobilná aplikácia Z-Point vám naviac bude slúžiť i pre núdzový výdaj zásielok: v prípade výpadku systému tak budete môcť vydávať zásielky ďalej.


Zdieľať:

Rubriky