Blog

Aký bol náš rok 2021 z pohľadu HR?

18. 3. 2022, 6:21

Rok 2021 bol bezpochyby turbulentný, plný nových výziev a dôležitých úloh. V Packete sme sa na krízu pozerali ako na príležitosť, ktorá nám umožnila posunúť nielen spoločnosť ale aj zamestnancov k ďalším cieľom a rastu. Vďaka tomu sme za rok 2021 skokovo vyrástli a prepravili raz toľko zásielok, ako v predchádzajúcom roku.

Denne doručujeme desiatky miliónov zásielok do 34 krajín sveta. Priniesli sme na trh skvelé produkty a služby, posilnili sme dlhodobé partnerstvá a získali nové spolupráce. Za všetko patrí vďaka najmä našim šikovným kolegom a ich odhodlanej práci, že boli naše doručovateľské služby dostupné aj počas lockdownov či náročnej sezóny.

Poďte sa pozrieť na náš rok 2021 za oddelenie ľudských zdrojov v číslach!

V Packete dbáme na to, aby každý náš zamestnanec rozumel svojej úlohe a bol si vedomý svojej hodnoty, ktorú na ceste za spoločným cieľom prináša. Vytvárame inšpiratívne prostredie, kde sa zamestnanci nemusia báť zdieľať svoje myšlienky a nápady a kde im práca dáva zmysel. Staráme sa aj o ich zdravie, ako mikulášsky darček dostali nielen niečo sladké ale aj vitamíny. A keď už je reč o vitamínoch, tie im pravidelne dopĺňame prísunom čerstvého ovocia. Tento rok sme ho dokázali skonzumovať takmer 1 a pol tony.

Rovnosť šancí a rovnaké zaobchádzanie je pre nás samozrejmosťou. V Packete uplatňujeme otvorenosť, priateľské pracovné prostredie a podporujeme kultúru otvorenej spätnej väzby. Naša silná a dobre definovaná firemná kultúra je základom úspechu a angažovanosti zamestnancov.

Najlepšou reklamou, akú môžeme ako zamestnávateľ mať, je spokojný zamestnanec. Aj preto sme hrdí na to, že do našich radov pribudlo 22 nových kolegov práve na odporúčania našich Packeťákov.

Veľmi si vážime pracovné nasadenie všetkých našich zamestnancov — či už ich stretávame v kancelárii alebo na depách. Packeťáci, ďakujeme, že ste s nami!

Zároveň si maximálne vážime každý zaslaný životopis, žiadosť o stáž alebo prax. Teší nás, že práve my sme tou firmou, v ktorej by ste chceli pracovať. Na pozíciu, o ktorú bol minulý rok najväčší záujem nám prišlo  1 118 životopisov. Máme radosť aj z ocenenia Najzamestnávateľ 2021, kde sme v kategórii Doprava & Logistika, obsadili krásne druhé miesto.

„Budujeme lovebrand, ktorého súčasťou je dnes už takmer 500 kolegov a kolegýň. No a tento rok nás čaká opäť dramatický nárast. Do konca roka sa budeme starať o viac ako 1500 Packeťákov vrátane našich kuriérov.“

Petra Metejíčková, Head of HR

Vaša Packeta


Zdieľať:

Rubriky