Blog

Aké výhody prinesie Z-BOX kamennej prevádzke? Spýtali sme sa majiteľa predajne

26. 11. 2021, 14:21

Z-boxy sú samoobslužné výdajné miesto Packety. Vašu zásielku si vyzdvihnete vtedy, keď máte čas a navyše je cena doručenia rovnaká ako na naše kamenné výdajné miesta. Fungovanie a ovládanie Z-boxov je unikátne, nikto iný na Slovensku výdajné boxy na podobnom princípe nepoužíva. Boxy sú napájané solárnym panelom a ovládané cez mobilnú aplikáciu Packeta. Zásielku si tak môžete vyzdvihnúť bezpečne aj bez fyzického kontaktu s cudzím človekom, čo oceníte nielen v čase pandémie.

Z-boxy môžu fungovať v podstate kdekoľvek, pretože na svoju prevádzku potrebujú iba slnečné miesto. Áno, na prevádzku Z-BOXu skutočne nie je potrebný elektrický prúd. Naše samoobslužné výdajné miesto môže stáť pokojne niekde na poli! Čo sa týka spotreby, dosahuje spotrebu 12 W za deň. Na porovnanie: jedna štandardná LED žiarovka, ktorú používa každý z nás doma, má spotrebu 5-10 W za hodinu!

Z-BOX umožňuje rozšíriť služby nielen obciam ale aj rezidenčným projektom, obchodným centrám alebo obchodných prevádzok. Dokáže zvýšiť hodnotu developerského projektu a urobiť ho atraktívnejším pre verejnosť. Z-BOX môžeme umiestniť prakticky kamkoľvek, kde príde obyvateľom vhod a vieme vám ho v prípade záujmu „ušiť priamo na mieru“.

Na otázku, aké výhody môže priniesť Z-BOX konkrétnej prevádzke, nám odpovedal Boris Tóth, majiteľ predajne TGB Plast – kúpeľne.

„So samotným nápadom umiestniť Z-BOX pred mojou predajňou ma oslovila Packeta s tým, že je to pre mňa prínos. Zistil som, že budem zatiaľ jediný v Senci, v tom danom čase a myslím si, že mi to priláka aj nejakých zákazníkov. Umiestnenie Z-BOXu mi prinieslo hlavne prílev zákazníkov s tým, že mimo otváracích hodín sa dozvedajú o mojej firme a je to vlastne prínos pre celý predaj vo firme. Procesy, ktoré nastali pri obstarávaní Z-BOXu boli úplne jednoduché. Podpísali sme zmluvy a behom mesiaca alebo možno aj menej Z-BOX už stál a bol aj funkčný. Z-BOX trvalo postaviť zhruba 2-3 hodinky a zamestnanci Packety to zvládli úplne sami. Z-BOX má vlastné solárne panely, nepotrebuje prívod elektriky a vďaka tomu je prevádzka Z-BOXu úplne jednoduchá. S prevádzkou Z-BOXu nemám žiadnu starosť. Príde kuriér, sám si ho naplní a ľudia si potom chodia pre zásielky. Rozhodol som sa umiestniť Z-BOX priamo ku dverám, aby zákazníci mali prehlaď priamo o predajni. Z-BOX by som odporučil aj ostatným podnikateľom, pretože môže zvýšiť návštevnosť a predajnosť vo vašej predajni.“

  • Boris Tóth, TGB Plast- kúpelne

 


Zdieľať:

Rubriky