Blog

Posielajte zásielky so zľavou aj počas Black Friday!

13. 11. 2023, 7:48

Black Friday, čas veľkých zliav a predvianočného nakupovania, sa blíži. Jednu super zľavu na posielanie sme si pre vás prichystali aj my! Nech už posielate čokoľvek, pošlite to s Packetou! S našou appkou Packeta je to rýchle a jednoduché. Veď sami vyskúšajte, prvú zásielku máte dokonca len za jeden cent!

Pošlite svoju prvú len za 1 cent

Ešte ste s nami neposielali a službu posielania cez appku Packeta by ste radi vyskúšali? Tak neváhajte a pošlite 1. zásielku len za jeden-jediný cent 🪙! Na úvodnú zásielku za jeden cent je potrebné použiť promo kód v znení BF1.

Podmienky uplatnenia zľavového kódu BF1

Zľavová akcia trvá do 26. 11. 2023 na zásielky posielané v rámci Slovenska. Kód BF1 môžete použiť iba na prvú zásielku poslanú cez appku Packeta. Cena „0,01 EUR“ platí len na štandardnú zásielku s doručením na výdajné miesto či do Z-BOXu bez doplnkových služieb (napr. dobierka, poistenie, a pod.).

S 10% zľavou posielate balíky neobmedzene*

Využite skvelú zľavu 10% na všetky zásielky poslané počas trvania akcie. Sťahujte našu mobilnú aplikáciu Packeta 📲 a v poslednom kroku vypĺňania potrebných informácií vložte zľavový kód BF10.

Podmienky uplatnenia zľavového kódu BF10

Zľavová akcia trvá do 26. 11. 2023 na zásielky posielané v rámci Slovenska. Kód BF10 je možné využívať *neobmedzene počas trvania akcie a zľava sa odpočíta z finálnej ceny (platí aj na doplnkové služby).

Tak neváhajte a pošlite čokoľvek so zľavou už dnes!

Vaša Packeta 🖤

Viete tiež...?


Zdieľať:

Rubriky