Blog

Zabaľte čakanie v rade! Klikajte a posielajte cez appku so zľavou

30. 10. 2023, 7:18

Sťahujete sa do nového bývania a nezmestia sa vám veci do auta? Pustili do jesenného upratovania a radi by ste posunuli teplé oblečenie, ktoré vám už nie je dobré, niekomu inému? Alebo potrebujete poslať čokoľvek iné? Zabaľte čakanie v rade a pošlite to s Packetou! Jednoducho klikajte v našej mobilnú aplikáciu Packeta a nezabudnite k tomu využiť aj našu skvelú zľavu na posielanie!

Posielajte zásielky zo zľavou 10%

Ak chcete využiť skvelú zľavu 10% na všetky zásielky poslané počas trvania akcie, sťahujte našu appku Packeta 📲 a v poslednom kroku vypĺňania potrebných informácií vložte zľavový kód ZABAL10.

Pošlite prvú zásielku za jeden cent

Ešte ste s nami neposielali a službu posielania cez appku Packeta by ste radi vyskúšali? Tak neváhajte a pošlite prvú zásielku, bude vás to stáť len jeden cent 🪙! Na úvodnú zásielku za 1 cent je potrebné použiť promo kód v znení ZABAL1.

Podmienky uplatnenia zľavy na posielanie

Trvanie zľavového kódu platí do 12. 11. 2023 a len na posielanie v rámci Slovenska. Kód ZABAL1 môžete použiť iba na 1. zásielku poslanú cez našu aplikáciu. Kód ZABAL10 je možné využívať neobmedzene počas trvania špeciálnej ponuky.

Tak zabaľte čakanie v rade a posielajte so zľavou už dnes!

Vaša Packeta 📦

Prečítajte si tiež o...?


Zdieľať:

Rubriky