Blog

Z-BOXy najnovšie nájdete už aj pri predajniach Tesco a Lidl

28. 6. 2022, 10:17

Zahájili sme spoluprácu s obchodnými reťazcami Tesco a Lidl. V prvej fáze spolupráce nainštalujeme našich  13 ekologických samoobslužných výdajných Z-BOXov do predajní Lidl a ďalších 13 do predajní Tesco po celom Slovensku. Počas roka ich chceme postupne zvyšovať približne na 50.

 

Inštalácia Z-BOXu, predajňa LIDL - Galvaniho ulica, Bratislava
Z-BOX pred predajňou Tesco - Bratislava, Zlaté Piesky

V predajniach Tesco a Lidl pribudne možnosť vyzdvihnúť si svoje objednávky vo výdajnom Z-BOXe Packeta. Aktuálne prebieha inštalácia prvých 13 Z-BOXov ako v predajniach Lidl, tak aj  v predajniach  Tesco, pričom tieto počty budú narastať.

„Našim cieľom je byť čo najbližšie ľudom. Maloobchodné prevádzky Lidl a Tesco sú výbornou možnosťou ako rýchlo a jednoducho nakúpiť a súčasne si vyzdvihnúť zásielku. Nemusíte nikam chodiť pre zásielku. Pri návšteve potravín si všetko pohodlne vybavíte. Plánujeme pokračovať ďalej v expanzii v týchto sieťach a pripravujeme aj ďalšie podobné strategické spolupráce“ konštatuje Alexander Jančo, výkonný riaditeľ Packeta na Slovensku. 

Z rozbiehajúcej spolupráce budú profitovať najmä zákazníci prevádzok. „Jednoduché a rýchle vybavenie nákupu sú jedny z našich najdôležitejších prísľubov k zákazníkom. Robíme všetko pre to, aby v Lidli nakúpili efektívne a zostalo im tak viac času na príjemné veci. Platí to rovnako pre naše kamenné predajne i e-shop. Vďaka novým Z-BOXom budú môcť naši zákazníci spojiť návštevu svojho Lidla s vyzdvihnutím zásielky z internetového obchodu,“ konštatuje Tomáš Bezák, hovorca Lidl.

„Naším cieľom je poskytnúť všetkým zákazníkom tú najvyššiu možnú kvalitu a najkomfortnejšie nakupovanie v kamenných prevádzkach či cez internet na Tesco Online nákupy. Je pre nás dôležité neustále zlepšovať služby, aby naši zákazníci vybavili všetko rýchlo a aj z pohodlia domova. Vďaka Z-BOXom môžu zákazníci nakúpiť v Tescu a zároveň vyzdvihnúť svoju zásielku vtedy, kedy na to majú čas, “ konštatuje Mária Zerzanová, PR manažér Tesco Stores..

Najväčšia sieť výdajných boxov

S inštaláciou Z-BOXov sme začali v roku 2020. Od tej doby bolo do Z-BOXov naprieč všetkými entitami doručených  milióny zásielok. Na Slovensku prevádzkuje aktuálne vyše 800 Z-BOXov, v Čechách viac ako 2 500 a v Maďarsku 200. Obľúbené sú najmä vďaka jednoduchému ovládaniu prostredníctvom aplikácie Packeta a taktiež kvôli tomu, že si zákazníci môžu svoju zásielku vyzdvihnúť kedykoľvek a nie sú závislí od otváracích hodín klasického výdajného miesta.

Na obsluhu Z-BOXu stačí mať nainštalovanú aplikáciu Packeta a zapnuté Bluetooth. Pri príchode k Z-BOXu sa aplikácia pomocou Bluetooth sama automaticky spáruje a otvorí schránku s danou zásielkou. Cena za doručenie do Z-BOXu je rovnaká ako na iné výdajné miesto.


Zdieľať:

Rubriky