Blog

Využite príležitosť pre rast. Posielajte cez Packetu 15 kg zásielky.

13. 9. 2023, 11:33

Od septembra môžete s nami posielať už aj zásielky s hmotnosť do 15 kg! Začnite podávať zásielky v novej, vyššej hmotnostnej kategórii a získajte výhody, ktoré vám naša novinka prináša.

15 kg zásielky na adresu aj na výdajné miesta a do Z-BOXov

Black Friday a Vianoce sa blížia. Čo tak ponúknuť vo vašom e-shope doručenie nadrozmerných zásielok s vyššou hmotnosťou? Potešte zákazníkov, ktorí preferujú doručenie tovaru do našej siete výdajných miest a Z-BOXov a otvorte im tak priestor pre objednávanie širšej palety produktov než doteraz. Môže ísť napríklad o väčšiu elektroniku alebo menšie domáce spotrebiče, prípadne veľké balenia pracích práškov a krmív pre domáce zvieratá.

"Packeta ponúka vysokú kvalitu doručovania a výdajné miesta v tom zohrávajú kľúčovú úlohu. Až 98 % zásielok sem doručujeme už na druhý deň od ich prevzatia a dramaticky zvyšujú úspešnosť doručenia na prvý pokus. Obchodníci dobre vedia, že spokojnosť s doručovaním sa veľmi často premieta aj do spokojnosti so samotným e-shopom. Preto sa teším, že vám na výdajné miesta umožníme posielať oveľa viac zásielok než doteraz."
Alex Jančo
Managing Director Packeta Slovakia

Na výdajné miesta a do Z-BOXov môžete zásielky posielať v troch hmotnostných kategóriách, pričom max. rozmer zásielok ostáva nezmenený:

✔️ štandardné zásielky – do 5 kg

✔️ nadrozmerné zásielky – do 10 kg

✔️ nadrozmerné zásielky – do 15 kgNOVÁ KATEGÓRIA

Max. rozmery zásielky nad 5 kg (do 10 kg a 15 kg)

Najdlhšia strana zásielky: max. 120 cm
Súčet dĺžok troch strán: max. 150 cm
Príklad: rozmery 60 x 50 x 40 cm

Max. hmotnosť

Maximálna hmotnosť zásielky:
od 1. 9. 2023: sme navýšili limit do 15 kg

SKVELÁ NOVINKA!

Do Z-BOXov môžete posielať nadrozmerné zásielky (do 10 kg a do 15 kg) do 3 veľkostí schránok, pričom treba dodržať max. stanovený rozmer schránok.

Malá schránka veľ. S: rozmery 45 x 8 x 61 cm

Stredná schránka veľ. M: rozmery 45 x 17 x 61 cm

Veľká schránka veľ. L: rozmery 45 x 36 x 61 cm

Všetky typy zásielok (aj v rámci Spätnej logistiky) vám doručíme do 4 krajín: Slovensko, Česká republika, Maďarsko a Rumunsko.

ikona_rast

Využite príležitosť pre rast svojho e-shopu a oslovte nových zákazníkov aj zo zahraničia.

Prečo posielať cez Packetu 15 kg zásielky s doručením do výdajných miest a Z-BOXov?

✅ Výhodná cena – cena za doručenie 15 kg zásielky na výdajné miesta je oveľa výhodnejšia ako doručenie 15 kg zásielky na adresu.

✅ Získate nových zákazníkov nielen zo Slovenska a zvýšite predajnosť – zákazníci obľubujúci služby Packety si môžu vo vašom e-shope objednať aj produkty s vyššou hmotnosťou.

✅ Vrátenie ťažších zásielok so službou Spätná logistika je možné až v 4 krajinách (Slovensko, Česká republika, Maďarsko a Rumunsko).

✅ Spokojní zákazníci – Vyzdvihnutie zásielok prostredníctvom výdajných boxov alebo výdajných miest už dnes používa až 70 % ľudí využívajúcich doručovacie služby.    

Máte záujem posielať zákazníkom aj ťažšie zásielky?

➡️ Pre aktivovanie hmotnostnej kategórie s vyšším limitom do 15 kg pre doručovanie na výdajné miesta a do Z-BOXov v našom systéme nie je potrebný žiaden úkon.  Pri podávaní tohto typu zásielok postupujete, ako ste boli zvyknutý doteraz – pri položke váha len zadáte zásielku s hmotnosťou do 15 kg. Identický postup je pri nadrozmerných zásielkach aj v prípade dopravcov SK Packeta Home HD, CZ Packeta Home HD, Doručenie na adresu HU a Doručenie na adresu RO.

➡️ Ak máte nastavené váhové obmedzenia vo vašich e-shopových košíkochodporúčame ich upraviť na vyšší hmotnostný limit.

Tešíme sa na ďaľšiu spoluprácu. 

Vaša Packeta

Vedeli ste, že...


Zdieľať:

Rubriky