Blog

Oceňujeme najlepšie výdajné miesta roku 2023 za prvý štvrťrok

12. 5. 2023, 10:09

V Packeta oceňujeme nasadenie našich partnerských výdajných miest, akým sa denno-denne snažia robiť našej spoločnosti skvelé meno. Chceme, aby ste vedeli, že si ich každodennú prácu nesmierne vážime! Preto sme sa rozhodli nájsť medzi nimi tie, ktoré patria v jednotlivých krajoch k tým najúžasnejším a vyhlásiť ich za Najlepšie výdajné miesto roku 2023.

Pri hľadaní najlepších kamenných výdajných miest sme zohľadňovali viacero faktorov. Tými hlavnými boli:

  • kvalita celkových procesov
  • zákaznícka spokojnosť
  • počet doručených zásielok

A kto získava ocenenie za 1. štvrťrok?

Za každý slovenský kraj tento titul získali 3 výdajné miesta, ktoré splnili požadované kritéria. Celkovo toto ocenenie získava až 24 výdajných miest.

Banskobystrický kraj

Plochou najväčší, ležiaci v strede Slovenska. Jeho metropolou je krásna Banská Bystrica, ktorá sa pýši bohatou baníckou minulosťou. Okrem toho je kraj známy krásnymi národnými parkami a aj svojimi pamiatkami ľudovej kultúry.

Bratislavský kraj

Je najmenším krajom na Slovensku. Metropolou je hlavné mesto Bratislava, ktorého atrakciou je napríklad Čumil veselo usmievajúci sa z kanála. Okrem toho sa v kraji nachádzajú aj malokarpatské obce, ktoré sa pýšia dlhoročnou vinárskou tradíciou.

Bratislavčania úspešne vyzdvihovali svoje zásielky z:

Košický kraj

Košická kotlina tvorí srdce kraja. Dominantou kraja je mesto Košice. V minulosti boli obľúbeným sídlom uhorskej šľachty a v súčasnosti sa chvália najväčším chrámom – Dómom svätej Alžbety. Historickým klenotom kraja je Spišský hrad, ktorý je najväčším hradom na Slovensku.

Veľa lásky bolo v kraji poslaných práve cez:

Nitrianský kraj

Patrí k najteplejším a najúrodnejším oblastiam Slovenska s významným poľnohospodárskym potenciálom. Táto oblasť je tiež známa unikátnymi liečivými termálnymi prameňmi. Metropolou kraja je mesto Nitra, ktorého dominantou je historické centrum plné dobových unikátov.

Rýchlo, jednoducho a pohodlne doručené aj do:

Prešovský kraj

Najľudnatejším krajom Slovenska. Veľká časť je pokrytá pohoriami, z ktorých vynikajú Vysoké Tatry. Metropolou kraja je Prešov, kde sa nachádza jedna z najzaujímavejších technických pamiatok – Solivar. Okrem toho je známy svojou rozmanitou prírodou, skanzenmi a malebnými drevenými kostolíkmi.

Najviac radosti sa odovzdalo v kraji vo výdajných miestach:

Trenčiansky kraj

Jeho pôvaby sú podčiarknuté pútavými legendami, pamätnými miestami, kúpeľnými mestami a tradičnými festivalmi. Metropolou je Trenčín, jedno z najstarších slovenských miest, ktorého dominantou je historický trenčiansky hrad. Zaujímavosťou je tiež mohyla generála M. R. Štefánika na Bradle.

Výhrou sa môžu pochváliť aj:

Trnavský kraj

Hoci je najmenší počtom obyvateľov, patrí medzi najproduktívnejšie regióny priemyslu a poľnohospodárstva. Jeho metropolou je Trnava, inak nazývaná aj ako „slovenský Rím“, ktorá sa pýši bohatým kultúrnym dedičstvom. Významné sú tiež kúpeľné mestá Piešťany a Smrdáky plné blahodarných účinkov liečivých prameňov.

Obľúbenými výdajnými miestami v tomto kraji sú:

Žilinský kraj

Charakter celého kraja výrazne ovplyvňuje rieka Váh, na ktorého brehu sa vypína hrad Strečno. Kraj je obklopený letnými aj zimnými strediskami. Metropolou je Žilina s pôvodným stredovekým pôdorysom, čo dodáva mestu osobitý charakter. Zaujímavosťou kraja je tiež Demänovská ľadová jaskyňa, jedna z prvých známych jaskýň na svete.

Zásielky úspešne vydané aj vo výdajných miestach:

Pre víťazov máme prichystané zaujímavé ceny ako aj nálepku s titulom Najlepšie výdajné miesto za rok 2023Na začiatku nasledujúceho roka vyhlásime aj úplne najlepšie výdajné miesto daných krajov za celý rok, ktoré získajú nie len titul roka, hodnotné ceny, ale máme pre nich pripravenú aj krásnu plaketu 🏅.

Tak čo, našli ste medzi nimi aj to svoje obľúbené? V najbližších dňoch budete môcť postrehnúť už aj nálepku ocenenia na dverách týchto vychytených výdajných miestach. Samozrejme, všetkým víťazom srdečne blahoželáme! ❤️👏🎉

Vaša Packeta

Nenechajte si ujsť aj...


Zdieľať:

Rubriky