Blog

Deň matiek sa blíži, potešte svoju mamu a pošlite jej darček so zľavou.

2. 5. 2023, 8:20

Deň matiek je špeciálny deň, ktorý slávime každý rok na počesť všetkých láskavých a obetavých mám. Je to deň, kedy sa im snažíme ukázať našu vďačnosť a lásku. Ak v tento deň nemôžete byť s vašou mamou a hľadáte spôsob, ako ju potešiť, máme pre vás špeciálnu akciu! Pošlite svoju zásielku plnú lásky s Packetou a ušetrite na jej posielaní! 💝

K príležitosti tohto špeciálneho dňa teraz môžete poslať aj vašej mame krásny darček či balíček plný prekvapení s Packeta mobilnou appkou a zároveň ušetriť.

Ak cez appku posielate svoju zásielku prvýkrát, kliknite na tlačidlo Odoslať zásielku, vyplňte údaje o zásielke, použite kód MAMA1 a poslanie prvej zásielky máte len za 1 CENT!

Pre tých z vás, ktorí používate naše služby pravidelne, máme tiež výhodnú ponuku. Stačí použiť kód MAMA30 a získate až 30% zľavu na jednu z vašich zásielok. Po zaplatení zásielky ju môžete odniesť na najbližšie podacie miesto alebo ju umiestniť do jedného z našich samoobslužných Z-BOXov.

Podmienky akcie

Špeciálna akcia trvá do 14.5.2023, zľava platí len v rámci Slovenska a každý promo kód môžete použiť iba raz. Tak neváhajte a posielajte 🎁 so zľavou!

Vedeli ste, že...


Zdieľať:

Rubriky