Blog

Špeciálna akcia: Prvá zásielka do Česka len za 0,99€, ďalšie za skvelú cenu

20. 2. 2024, 11:35

Máte za hranicami niekoho, na kom vám záleží? Posielate balíky do Českej republiky? Máme pre vás špeciálnu akciu. Nech ide o prekvapenie pre kamaráta, dar pre rodinu, alebo predané veci – s našou zľavou ušetríte na každom odoslaní 💪. Zabudnite na vysoké ceny a začnite odosielať zásielky do Česka s úsporou! Prvá zásielka cez appku len za 99 centov 🥳.

Na základe vašich podnetov vám konečne prinášame vytúženú zľavu na odosielanie balíkov do Českej republiky. Odošlite svoj prvý balík cez appku zo Slovenska do Česka za neuveriteľných 99 centov. Ak ste už svoj prvý balík odoslali – nezúfajte. Máme pre vás pripravenú 10% zľavu na každú ďalšiu zásielku.

Využite túto akciu a pošlite svoje balíky do Česka za skvelú cenu. Kedy sa oplatí balík poslať?

  • Študuje vaša dcéra, syn v Českej republike? Môžete im jednoducho a výhodne poslať sezónne oblečenie. Zabudli si doma veci, bez ktorých nevedia existovať? Žiaden problém.
  • Máte v Česku kamarátov, alebo známych, ktorí tento mesiac oslavujú, majú sviatok? Teraz je ten správny čas – pošlite im darček Packetou.
  • Vyrábate veci, ktoré predávate? Rozšírte svoj predaj aj za hranice a posielajte balíky aj k našim susedom za skvelú cenu. O záujemcov určite nebudete mať núdzu.
  • Ležia vám doma nepotrebné veci? Zaberajú vám veľa miesta? Dajte im druhú šancu. Poslať ich viete výhodne už aj do Česka.

Nech už k našim susedom potrebujete odoslať čokoľvek, nezabudnite využiť najnovšie zľavové kódy, vďaka ktorým bude odosielanie ešte výhodnejšie.

Podmienky akcie

Zľava na odosielanie zásielok do Českej republiky trvá do 3.3.2024. S kódom CZPRVA môžete svoju prvú zásielku cez appku poslať aj k našim susedom za neuveriteľných 0,99€. Ak ste už svoju prvú zásielku v našej aplikácii posielali, s promokódom CZ10 môžete zásielky posielať neobmedzene počas trvania akcie o 10% lacnejšie. Zľavový kód je potrebné uplatniť v poslednom kroku pri vytváraní zásielky priamo v appke. Zľava nie je platná na odosielanie prvej zásielky do Českej republiky. Zľavu je možné uplatniť na celkovo prvú zásielku vytvorenú cez našu aplikáciu.

Po úspešnej platbe v našej mobilnej aplikácii máte možnosť odniesť váš balík na najbližšie podacie miesto. Balík môžete umiestniť aj do jedného z našich samoobslužných Z-BOXov, čím si zjednodušíte celý proces odosielania.

Mohlo by vás tiež zaujímať


Zdieľať:

Rubriky