Blog

Jednoduchá oprava chybnej doručovacej adresy príjemcu je tu!

2. 5. 2023, 16:15

Radi by sme vám oznámili skvelú správu! Ako sme už avizovali blížiace sa zmeny skvalitňovania našej služby Doručenie na adresu, k 1. máju sme oficiálne spustili funkciu, ktorá vám umožní opravovať alebo upresňovať nesprávne uvedené adresy pre zásielky doručované na území Slovenska.

Spoločne zrýchlime doručovanie zásielok a eliminujeme množstvo vratiek

Pri doručovaní zásielok môže nesprávne uvedená adresa predĺžiť dobu ich doručovania, alebo viesť k ich vráteniu späť do e-shopu. V rámci inovácií sme oficiálne spustili nový systém pre opravu nesprávnych adries zásielok doručovaných v rámci Slovenska. Tento systém umožní adresátom jednoducho upraviť a upresniť adresu, ak je nesprávne uvedená alebo nepresná. Týmto spôsobom sa vyhneme nežiaducim oneskoreniam a zabezpečíme plynulé doručenie zásielok.

A ako to funguje?

Pri zistení chybnej adresy pošleme adresátovi e-mailom informáciu o nutnosti opravy spoločne s odkazom na našu stránku, kde bude možné adresu za pomoci mapy opraviť. Tí si adresu v systéme sami jednoducho opravia. Budú mať k dispozícii mapu, v ktorej si pomocou špendlíka určia presnú GPS polohu pre doručenie zásielky.

Prečítajte si viac o...


Zdieľať:

Rubriky