Blog

Nová platobná brána v appke Packeta

31. 3. 2023, 6:49

Dôležitou súčasťou všetkých zmien, ktoré pre našich zákazníkov pripravujeme, je aj implementácia novej platobnej brány v rámci mobilnej aplikácie Packeta. Zmena bude prebiehať postupne a v najbližších dňoch ju zaznamenajú všetci užívatelia v rámci systémov iOS aj Android. Pri platení zásielky či dobierky sa už môžete stretnúť s jej novým vzhľadom.

V novej platobnej bráne si môžete jednoducho uložiť platobnú kartu pre ďalšie platby. Určite vás poteší aj väčšia stabilita systému, absencia presmerovania a 3D secure pri platbe malej čiastky. Veríme, že využívanie našej appky bude pre vás zas o niečo príjemnejšie.

Spôsob úhrady zásielok sa nemení

Zmenou platobnej brány nedochádza k zmenám vo funkcionalite či spôsobe platenia, proces zostáva aj naďalej rovnaký. Avšak vzhľadom na časté výskyty podvodných metód, pri ktorých je zneužívané meno, logo či vizuálny štýl Packety, prípadne priamo fotomontáže platobnej brány, považujeme za dôležité vás o zmene informovať.

Platobná brána býva často terčom zneužitia

Ak na našu novú platobnú bránu v aplikácii narazíte, nie je čoho sa obávať. Procesy v appke Packeta sú úplne bezpečné, aplikácia je zabezpečená pomocou dvojfázového overovania. Pokiaľ budete zadávať údaje o svojej platobnej karte len a iba priamo v našej mobilnej aplikácii, budú vaše dáta v úplnom bezpečí. Pozor však venujte tomu, keď vám niekto pošle printscreen platobnej brány evokujúcej Packetu mimo našu aplikáciu, napríklad do e-mailu či SMS.

Nenechajte si ujsť:


Zdieľať:

Rubriky