Blog

Packeta obhájila prvenstvo v súťaži Najdôveryhodnejšia značka 2023

5. 12. 2023, 12:21

Slováci v najväčšom prieskume spotrebiteľskej dôvery opäť potvrdili, že Packeta je ich obľúbenou značkou v oblasti balíkových služieb. Aj tento rok sme obhájili prvenstvo v súťaži marketingového programu Najdôveryhodnejšia značka 2023. Ocenenie na slávnostnom galavečere, ktorý sa konal 30. novembra v bratislavskom hoteli Radisson Blue Carlton, prevzal náš Managing Director Alexander Jančo.

Turbulentné udalosti posledných rokov menia nákupné zvyklosti zákazníkov. Spotrebitelia sú opatrnejší a hľadajú značky, ktorým dôverujú. Silné puto so zákazníkmi je preto kľúčom k úspechu. Tento fakt potvrdzuje aj prieskum Dôveryhodné značky, ktorý každoročne identifikuje značky s najväčšou zákazníckou dôverou na Slovensku. V 85 kategóriách sa o priazeň uchádzalo viac ako 700 značiek, ktoré patria k tým najsilnejším na slovenskom trhu.

V Packete sme si vedomí, že na kvalitnom doručovaní zásielok záleží, obzvlášť v predvianočnom období. Celý rok sa pripravujeme na to, aby sme našim zákazníkom aj partnerom opäť dokázali, že sme lídrom na trhuVďaka investíciám do nových technológií a širokej sieti výdajných miest a samoobslužných Z-BOXov sme schopní doručovať zásielky rýchlo a spoľahlivo počas celého roka.

Týmto by sme teda radi poďakovali za prejavenú dôveru. Získané ocenenie je pre nás tiež výzvou, aby sme v tejto ceste aj naďalej pokračovali a zákazníkoposkytovali inovatívne a kvalitné služby, ktoré im uľahčujú život.

Ďakujeme za dôveru ❤️

Vaša Packeta

Prečítajte si aj...


Zdieľať:

Rubriky