Blog

Packeta. Moja Srdcovka.

9. 4. 2024, 13:01

Ak už objednávate zo svojho obľúbeného e-shopu, alebo potrebujete poslať balík – sme tu pre VÁS. Naše služby sú tu na to, aby ste si vyzdvihli zásielku spôsobom, aký vám najviac vyhovuje a bez akýchkoľvek starostí.

Každý deň je plný rozhodnutí. Niektoré vám dajú zabrať, nad inými neváhate ani chvíľku. Ale keď volíte srdcom, nemôžete sa rozhodnúť zle. Napríklad aj vo chvíli, keď sa práve rozhodujete, kto vám doručí ďalšiu zásielku.

Na začiatku príbehu Packety bol odvážny nápad, veľké množstvo práce, nadšenia a prekonaných prekážok. Dnes, po 13 rokoch, nás nájdete naozaj na každom rohu. Zásielky vám doručíme na viac ako 2600 výdajných miest na Slovensku alebo až rovno k dverám.

Vďačíme za to vám, našim zákazníkom, pre ktorých je červená jasnou voľbou. Každý deň pracujeme na tom, aby Packeta bola vaša Srdcovka.

Služby, ktoré si získajú vaše srdce.

Výdajné miesta

Ak nedáte dopustiť na osobný kontakt, radi objavujete nové miesta a zároveň chcete mať vyzdvihnutie zásielky v mnohých prípadoch iba pár krokov od domu, potom je doručenie na výdajné miesto služba ako stvorená pre vás.

Prečo si zamilovať výdajné miesta?

Poradové čísla u nás nenájdete, naopak o úsmev nebudete mať núdzu. Zásielky vyzdvihnete a rovnako aj podáte bez čakania. Všetko vybavíte do 60 sekúnd.

Červené Z-BOXy

Neprispôsobujte svoje plány a čas vyzdvihnutiu zásielky. Zvoľte si doručenie do Z-BOXu a pre zásielku si zájdite, keď vám to bude najviac vyhovovať. Kľudne aj o polnoci. Non-stop vyzdvihnutie iba pomocou mobilnej aplikácie je jednoduché, rýchle a bezkontaktné.

Ďalšie výhody Z-BOXu?

Dobrá správa pre mamičky – už vás nečaká žiadne zdolávanie prekážok v podobe dverí alebo schodov. Pri Z-BOXe pohodlne zastavíte s kočiarom. Alebo pri prechádzke s vašim psíkom.

Doručenie na adresu

Padlo vám vo vašom obľúbenom e-shope niečo do oka, ale pre zásielku sa vám nechce nikam chodiť? Nechajte si ju doručiť až domov alebo napríklad do práce. Pokiaľ by sme vás z akéhokoľvek dôvodu na adrese nezastihli, zásielku vám doručíme na najbližšie voľné výdajné miesto.

Rýchle doručenie s úsmevom!

Vedeli ste, že naši kuriéri sú rýchly ako blesk? 98% zásielok je u vás na druhý deň od prevzatia z e-shopu.

Naši zákazníci. Naša Srdcovka.

Nebyť našich zákazníkov, nebola by Packeta. Ďakujeme, že nám zverujete doručenie väčších ale aj menších radostí pre vás a vašich najbližších.

Ďakujeme vám, že nám občas odpustíte nedostatky a dáte nám druhú šancu. Že nám fandíte a motivujete nás neustále sa pre vás zlepšovať.

Ďakujeme, že volíte srdcom.

Vaša Packeta


Zdieľať:

Rubriky