Blog

Festival zliav je tu. Jediný festival, na ktorom ušetríte!

10. 7. 2023, 7:09

Chystáte sa na festivalové dobrodružstvo a zistili ste, že vaše najdôležitejšie vecičky ostali doma? Alebo len jednoducho túžite po zľave na odoslanie nejakej z vašich letných zásielok? Sme tu pre vás s neodolateľnou výhodnou ponukou! Pošlite to cez našu mobilnú aplikáciu Packeta a ušetrite na posielaní.

Ak by ste si chceli nechať poslať svoje obľúbené pohodlné topánky, teplejší spacák alebo ten super plechový hrnček vhodný na čokoľvek, Packeta vám pomôže všetko doručiť rýchlo, spoľahlivo a teraz ešte výhodnejšie! Vďaka našej mobilnej aplikácií Packeta 📱môžete mať všetko, čo ste si zabudli, poslané priamo k vám, nech už sa nachádzate kdekoľvek na Slovensku.

Alebo ste jeden z tých, ktorí tento rok naplánujú žiadny festival? Nevadí, naša zľavová ponuka platí pre všetkých bez ohľadu na to, či budú tancovať pod holým nebom na hudobnom koncerte, alebo ostanú v pohodlí domova a vychutnajú si túto sezónu online. Stačí sa naladiť na našu festivalovú vlnu a poslať akúkoľvek zásielku so zľavou. Odniesť ju môžete aj do jedeného z našich samoobslužných Z-BOXov, cez ktoré sa zásielky dajú aj posielať!

Nezabudnite v appke v poslednom kroku vyplniť informácie o vašej zásielke a uplatniť v ňom zľavový kód FEST30, s ktorým budete mať jednu z vašich zásielok o 30% lacnejšie.

Ak však s Packetou posielate úplne prvý krát, bude vás to stáť len jeden-jediný cent! Chceme, aby ste si našu skvelú službu posielania zásielok mohli jednoducho a pohodlne vyskúšať! Taktiež netreba zabudnúť použiť zľavový kód, tentoraz v znení FEST1.

Podmienky akcie

Špeciálna akcia trvá do 23. 7. 2023 a platí len v rámci Slovenska. Každý z kupónov môžete použiť len raz (na jednu zásielku). Tak neváhajte a posielajte festivalové radosti 🏕️🎶👨‍🎤 so zľavou!

Či už ste teda pripravení na festivalovú zábavu, alebo len hľadáte spôsob, ako ušetriť na posielaní, Packeta je tu pre vás. Tak neváhajte a využite túto špeciálnu akciu ešte dnes!

Vaša Packeta 🎡

Mali ste tušenie, že máme aj...?


Zdieľať:

Rubriky