Blog

Blíži sa DEŇ OTCOV! Pošlite darček so zľavou – aj do ČR

3. 6. 2024, 6:28

Ak s vašim oteckom 👨‍🍼 nemôžete byť osobne a hľadáte spôsob, ako ho prekvapiť 🎁, máme pre vás špeciálnu ponuku. Deň otcov je skvelou príležitosťou, ako prejaviť svojmu otcovi vďaku 🥰 za všetko, čo pre vás urobil. Prečo mu teda tento rok nespríjemniť deň nečakaným darčekom, ktorý ho poteší?

Otcovia sú často zaneprázdnení a obetaví, preto poslanie darčeka môže byť skvelým spôsobom, ako im ukázať, že si ich vážime 🥰. Čo mu takto poslať niečo praktické, ako je kvalitná káva alebo elegantná kravata, ktorú určite využije? Ak má váš otec záľubu v športe, možno ho poteší nejaké nové vybavenie 💪. Nápadov na darček je naozaj veľa.

Pretože otec je len jeden, môžete poslať zásielku cez mobilnú aplikáciu Packeta so zľavou. Zásielku plnú lásky a vďaky 💝 môžete poslať na Slovensko, ale aj do Českej republiky.

Ešte ste nikdy cez aplikáciu neposielali? S kódom OCOPRVA odošlete zásielku len za jeden cent, do Českej republiky za 0,61€. Ak už našu aplikáciu dobre poznáte a pravidelne cez ňu posielate, s kódom OCO30 získate 30% zľavu na všetky ďalšie odoslania.

Je to naozaj jednoduché:

  • v aplikácii vytvoríte zásielku,
  • pridáte zľavový kód,
  • uhradíte poštovné priamo online,
  • zanesiete zásielku na podacie miesto, alebo ju vložíte do samoobslušného Z-BOXu,
  • a máte hotovo.

Oslovte svojho otca originálnym spôsobom a nechajte ho vidieť, že na neho myslíte aj na diaľku.

Podmienky akcie

Zľava na odoslanie zásielok trvá do 16. 6. 2024. So zľavovým kódom OCOPRVA budete mať vaše prvé odoslanie zásielky v našej appke len za 1 cent, do Českej republiky za 0,61€. Ak ste už v minulosti využili odosielanie zásielok cez našu mobilnú aplikáciu, nezúfajte. S promo kódom OCO30 môžete posielať všetky ďalšie zásielky počas trvania akcie so zľavou až 30%. Zľavové kódy platia iba na posielanie štandardnej zásielky na výdajné miesto alebo do Z-BOXu, na nadrozmerné zásielky sa zľava nevzťahuje. Odosielanie so zľavou platí v rámci SR aj do ČR.

Neváhajte a pošlite svojmu milovanému ❤️ otcovi darček 📦 s výhodnou zľavou!

Vedeli ste, že...


Zdieľať:

Rubriky