Blog

Deň narcisov: zapojte sa s nami a podporte finančnú zbierku v boji proti rakovine

20. 4. 2023, 6:29

20. apríl, Deň narcisov, je venovaný zvyšovaniu povedomia a získavaniu finančných prostriedkov na výskum rakoviny a podporné služby. Je to deň, keď sa ľudia stretávajú, aby si uctili tých, ktorých postihla rakovina, a aby podporili tých, ktorí s touto chorobou v súčasnosti bojujú. Pridajte sa k nám, podporte Deň narcisov a prispejte k boju proti rakovine. Spoločne môžeme pomôcť pozitívne ovplyvniť životy ľudí postihnutých touto chorobou.

 

V spoločnosti Packeta sme hrdí na to, že môžeme podporiť túto dôležitú vec a v spolupráci s občianskym združením Liga proti rakovine môžeme aj tento rok dať do povedomia túto charitatívnu zbierku. Spojili sme sily aj s našimi partnerskými výdajnými miestami, ktoré nám veľmi ochotne pomáhajú šíriť osvetu tohto dňa. Ak si dnes, 20. apríla 2023, pôjdete vyzdvihnúť svoju zásielku na jednom z našich výdajných miest, obdržíte letáčik, ktorý obsahuje informácie o tom, ako môžete finančne prispieť.

„Na Slovensku pribudne ročne okolo 40 000 onkologických pacientov. Život občas "bodne", obráti sa naruby a to v mnohých prípadoch oznámenia onkologickej diagnózy. Liga proti rakovine, ktorá pomáha onkologickým pacientom na Slovensku už 33 rokov, ďakuje všetkým, ktorí sa na "život z inej strany" dokážu pozrieť a byť solidárni v podobe pripnutia narcisu a prispenia do zbierky Deň narcisov.“ hovorí Ing. Eva Kováčová, výkonná riaditeľka Ligy proti rakovine.

Účasťou na tejto zbierke môžete aj vy pomôcť skutočne zmeniť životy pacientov s rakovinou a ich rodín. Preto by sme vás radi vyzvali, aby ste sa na chvíľu zamysleli nad vplyvom rakoviny, uctili si tých, ktorých postihla, a zvážili možnosť prispieť na charitatívne účely. Viac informácií o tom, ako môžete pomôcť, nájdete na webovej stránke Deň narcisov.

Ďakujeme, že s nami pomáhate! 💞

Vaša Packeta

Nezabudnite si prečítať aj...


Zdieľať:

Rubriky