Blog

Plaťte za zásielky bezhotovostne a hrajte o skvelé ceny!

30. 10. 2023, 8:21

Dnes je už bezhotovostné platenie bežnou súčasťou nášho života. Platiť kartou, mobilom, či hodinkami môžete takmer všade, dokonca aj za zásielky doručované Packetou. A ak za svoju zásielku zaplatíte online cez našu mobilnú appku Packeta, môžete sa zapojiť do súťaže o atraktívne ceny!

Hoci sa v minulosti platilo hlavne hotovosťou, dnes svet smeruje do inovatívnych a technologickejšie vyspelých foriem a čoraz viac ľudí sa obracia na modernejšie spôsoby platieb. Tie sú rýchlejšie, bezpečnejšie a najmä pohodlnejšie.

Aj preto sa na Slovensku organizuje už šiesty ročník Dňa bez hotovosti, ktorý má za cieľ propagovať bezhotovostné, mobilné či online transakcie. Do tejto iniciatívy sme sa aj tento rok rozhodli zapojiť. A v rámci nej prebieha skvelá súťaž o zaujímavé ceny, do ktorej sa môžete zapojiť aj vy.

O aké ceny sa súťaží?

1x smartfón

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

5x smart hodinky

Samsung Galaxy Watch 5 PRO

8x smart hodinky

Samsung Galaxy Watch 5

8x bezdrôtové slúchadlá

Samsung Galaxy BUDS 2

Ako sa môžete do súťaže zapojiť?

Súťaž prebieha od 30. októbra až 8. novembra 2023. Zapojiť sa môže ktokoľvek, kto v danom období urobí akýkoľvek nákup a zaplatí zaň svojou platobnou kartou (vrátane platby na internete či cez aplikáciu) kdekoľvek na Slovensku. Svoju platbu následne zaregistruje cez registračný formulár na stránke www.denbezhotovosti.sk.

Zaplaťte od 30. októbra do 8. novembra 2023 bezhotovostne za zásielku doručovanú Packetou alebo za tovar či službu v ktoromkoľvek obchode na Slovensku.

Vyplňte registračný formulár na stránke www.denbezhotovosti.sk, cez ktorý zaregistrujete bezhotovostnú platbu. ‍POZOR: Nikde nezadávajte celé číslo karty!

A ste v hre o super ceny!

Štatút súťaže nájdete na webe www.denbezhotovosti.sk.

Žrebovanie výhercov bude prebiehať priamo na konferencii dňa 09. novembra 2023 v hoteli Crowne Plaza.  Víťazi súťaže budú následne kontaktovaní po uskutočnení tejto akcie.

Súťaž je skončená, výhercom gratulujeme!

Ako môžete za zásielku zaplatiť bezhotovostne ?

Ak čakáte zásielku s dobierkou, vybrať si môžete hneď z niekoľkých možností bezhotovostných platieb, ktoré Packeta ponúka:

A čo je deň bez hotovosti?

Deň bez hotovosti je jedinečný projekt neziskovej organizácie Združenie pre bankové karty, ktorá spája banky, nebankové subjekty a partnerov projektu. Cieľom tohto projektu je podnietiť Slovensko k bezhotovostnému spôsobu života a posunúť sa bližšie k svetovým trendom bezhotovostných, mobilných či online transakcií.

Prečítajte si aj...
Organizátorom súťaže ako aj Dňa bez hotovosti je Združenie pre bankové karty.

Zdieľať:

Rubriky