Blog

Zásielky z Vinted.sk pošlete a vyzdvihnete cez Packetu

11. 5. 2022, 11:43

Tiež radi nakupujete v seconhandoch? Alebo si radi z času na čas urobíte poriadok v skrini pričom dáte svojmu oblečeniu druhú šancu u iných? V tom prípade určite vyskúšajte Vinted, medzinárodnú internetovú platformu na predaj secondhandovej módy.

Určite vás tiež poteší, že zásielky z Vinted môžete posielať a vyzdvihovať rýchlo a bez čakania na ktorejkoľvek pobočke Packety! To ale nie je všetko, čo sme si pre vás s Vinted pripravili.

Mali by ste vedieť

📦 Ak ste predávajúci

Zásielku nemusíte podávať cez aplikáciu Packeta a ušetríte nejaký ten čas. Systém Vinted vám totiž rovno po predaji tovaru vygeneruje kód. Ten nie je nutné prepisovať alebo lepiť na zásielku. Tovar jednoducho zabaľte, ako ste zvyknutí, a zásielku odneste na akékoľvek podacie miesto Packety. Personálu výdajného miesta Packety potom už len jednoducho pri podaji zásielky nahláste kód. A to je všetko.

📦 Ak ste kupujúci

Zásielku s novým módnym kúskom budete mať pri sebe už do druhého dňa! Predávajúci vám tiež môže oznámiť číslo trasovania zásielky, pomocou ktorého je možné sledovať, kde sa vaša zásielka práve nachádza.

Vyskúšajte Vinted ešte dnes. Vaša skriňa jarné upratovanie určite uvíta. Zároveň v nej urobíte miesto na nové kúsky, ktoré určite nájdete aj na Vinted.

Packeta má ďalšie veľké partnerstvo. Na Slovensko prichádza Vinted.

Najväčšia medzinárodná internetová platforma na predaj secondhandovej módy vstupuje na Slovensko.


Zdieľať:

Rubriky